G4Media.ro

SURSE Percheziţii ale Parchetului European la fermele de purcei ale nepoţilor lui…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

SURSE Percheziţii ale Parchetului European la fermele de purcei ale nepoţilor lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD / E vorba de suspiciuni de fraudă cu fonduri europene de peste 1,2 milioane de euro

Parchetul European a făcut percheziţii la fermele de reproducere suine din Corabia ale nepoţilor lui Paul Stănescu (foto), senator şi secretarul general al PSD, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare.

Percheziţiile au avut loc joi, 27 iunie 2024, în cadrul unui dosar de fraudă cu fonduri europene cu prejudiciu de 6 milioane de lei (1,2 milioane de euro) legat de fermele de purcei. Dosarul nu are legătură cu stuful din Deltă, au precizat sursele G4media.ro. În acest moment cercetările sunt in rem, cu privire la faptă, nu la persoane, adică nu au fost formulate acuzaţii la adresa unor persoane fizice sau juridice.

Potrivit aceloraşi surse, e vorba de percheziţii la firmele Big Pork Food din Corabia şi To-Mak Grup din Vişina.

Potrivit documentelor firmei publicate în Monitorul oficial, firma Big Pork Food SRL este deţinută de Mihai-Ştefan Stănescu (29 de ani) din Corabia, cu 37 % şi Alex-Florin Stănescu (33 de ani), tot din Corabia, cu 63 %.

Potrivit documentelor din Monitorul oficial, firma To-Mak Grup din Vişina este deţinută de Alex-Florin Stănescu.  Potrivit presei locale şi centrale, Alex-Florin Stănescu este fiul lui Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Poate acum cu parchetul european sa ii atinga ceva. Dar in rest de justitia romana nu ii mai e frica niciunui politician.

  2. Clanul Stanescu s-a dedulcit la fonduri europene! Miza este exprimata simplu: „Nu pot ei (repede) cerceta cat putem noi (repede) fura”!

  3. Dacă-l saltă și pe baronul ăsta ”old-style”, ne-am dat naibii. Dar nu cred că o să se întâmple.

  4. DNA nu vede, n-aude!

  5. Stau si ma intreb: oare il vom vedea vreodata pe tractoristul Maca de la Visina la puscarie? Intr-o tara normala lua cam 150 de ani pana acum….