G4Media.ro

Ce poți face în acest weekend în București / Lista evenimentelor

Sursa foto: Facebook Namaste India Festival

Ce poți face în acest weekend în București / Lista evenimentelor

Festivalul Namaste India revine în București între 28 și 30 iunie. La Grădina Botanică sunt 3 zile de celebrare a culturii, artei și spiritualității indiene. Festivalul care își propune să îi familiarizeze pe români cu spațiul cultural indian cuprinde peste 50 de evenimente, transmite București FM preluat de Rador.

Sâmbătă, 29 iunie, și duminică, 30 iunie, Calea Victoriei va fi luată cu asalt de artiști internaționali din Italia, Franța și Spania ce vor susține spectacole itinerante în cadrul celui mai amplu proiect outdoor – „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, oferind un weekend estival electrizant, cu experiențe unice și vibrante pentru toți cei prezenți.

Școala de vară „EcoArt” este deschisă până pe 5 iulie. Sub conceptul de tabără urbană de upcycle, școala de vară se adresează, cu prioritate, tuturor copiilor din Sectorul 3, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.

Sâmbătă, 29 iunie, Capitala va găzdui cea de-a doua ediție a singurului eveniment de alergare din România (și unul dintre puținele din Europa) care se desfășoară la apus. Evenimentul reunește două curse de alegare competitive, de 5 km și 10 km. Startul pentru 5 km se va da la 19:00, urmând ca la 21:00 să aibă loc startul pentru 10 km.

„O, mio babbino caro”, una dintre cele mai cunoscute arii ale marelui compozitor, Giacomo Puccini, dă numele spectacolului de Gală care încheie stagiunea Operei Comice pentru Copii, programat pe 29 iunie, de la ora 19:00 în Sala Mare a instituției.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...