G4Media.ro

Biden recunoaște că “nu mai dezbate la fel de bine ca înainte”,…

sursa foto: captura bbc

Biden recunoaște că “nu mai dezbate la fel de bine ca înainte”, dar promite că va câștiga alegerile

Joe Biden a arătat vineri că are toate intențiile de a rămâne în cursa pentru Casa Albă, în ciuda unei prestații dezastruoase la dezbaterea împotriva lui Donald Trump, care a declanșat panică în rândul democraților, transmite agenția AFP.

„Nu mai merg la fel de ușor ca înainte, nu mai vorbesc cu atâta ușurință ca înainte, nu mai dezbat la fel de bine ca înainte, dar știu ce știu – știu cum să spun adevărul”, a declarat Biden la un miting plin de susținători în Carolina de Nord.

El a adăugat: „Știu să deosebesc binele de rău. Știu cum să fac această muncă. Știu cum să rezolv lucrurile. Știu, așa cum știu milioane de americani, că atunci când ești doborât, te ridici înapoi”.

CNN, organizatorul dezbaterii de joi dintre Joe Biden și Donald Trump, a catalogat drept ”dezastruoasă” prestația președintelui în exercițiu.

După dezbatere, unii democrați au spus deschis că Biden ar trebui să-și încheie campania. Un important donator democrat și susținător al lui Biden, căruia i s-a acordat anonimatul pentru a vorbi liber, a declarat simplu: „Biden trebuie să renunțe. Fără nicio îndoială”.

Obiectiv, Biden a avut cea mai slabă prestație de când John F. Kennedy și Richard Nixon au început tradiția dezbaterilor televizate în 1960.

La câteva minute după începerea confruntării, găzduită de CNN, democrații au început să intre în panică la ideea de a intra în alegeri cu un candidat atât de slab.

Vocea lui Biden a fost slabă, uneori redusă la o șoaptă. La început, răspunsurile președintelui au fost incoerente. El a ratat ocaziile de a-l ataca pe Trump în privința avortului – principalul subiect de discuție al democraților – și a deviat spre evidențierea celui mai mare pasiv politic al său, imigrația. „În sfârșit am învins Medicare”, a spus Biden la un moment dat, căzând într-o tăcere confuză.

A fost genul de gafă de dezbatere pe care democrații sperau să o evite. Mai rău, în timp ce Trump vorbea, Biden privea adesea, cu gura căscată, exacerbând impresia unui președinte absent. Bravura cu care l-a învins pe Trump într-o dezbatere de acum patru ani era o amintire îndepărtată.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Voia să spună că nu mai reacționează, că numai dezbatere n-o fi fost aia! Sub Nicu și Marcel!

  2. Lui Tataie îi recomand, lecitină tataie, lecitină !
    Pentru aberațiile lui Trump, nu există leac.

  3. Oricare alt candidat democrat castiga lejer in fata lui Trump.
    Deasemene oricare alt candidat republican castiga si mai lejer in fata oricarui democrat.
    Acum,ca partidele au decis ca astia sunt candidatii americanii au de ales intre un senil si un ne.bun.