G4Media.ro

Info Sud-Est: Unde a prins cel mai bine oferta AUR – S.O.S…

Sursa foto: Info Sud - Est

Info Sud-Est: Unde a prins cel mai bine oferta AUR – S.O.S în România: Dobrogea, regiunea-locomotivă pentru partidele extremiste / Polul extremist AUR și S.O.S. a câștigat alegerile în Diaspora

Partidele AUR și S.O.S România nu au câștigat alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie, dar nici nu le-au pierdut: 14,9% pentru AUR și 5% pentru S.O.S., procentele cumulate plasând polul extremist pe locul 2 după alianța guvernamentală PSD-PNL și înaintea ADU (USR-PMP-Forța Dreptei) la alegerile europarlamentare, se precizează într-o analiză realizată de Info Sud-Est.

Este de menționat că AUR, la fel ca S.O.S., a obținut procente mai mari la alegerile europarlamentare comparativ cu rezultatele la locale.

Procentele arată că votul pentru AUR și S.O.S. nu s-a polarizat în regiuni clar conturate, cum ar fi Moldova, sudul țării sau Ardeal, ci procente importante pentru scorul final al partidelor au fost obținute în toată țara, ceea ce arată mai degrabă un vot uniform.

O altă concluzie a votului este că polul extremist AUR și S.O.S. a câștigat alegerile în Diaspora: împreună au obținut 28% față de 21,3% PSD-PNL și 16,3% ADU (USR-PMP-Forța Dreptei). Spre exemplu, fără votul din Diaspora (13,5%) S.O.S. nu ar fi reușit să intre în Parlamentul European.

La alegerile europarlamentare, AUR a obținut cele mai mari scoruri în Gorj (21,5%), Arad (20,3%), Tulcea (19,5%), Hunedoara (19,2%), Suceava (19%), Alba și Vâlcea (18,5%) și Constanța (17,4%).

În schimb, la S.O.S. cele mai mari rezultate la europarlamentare au fost înregistrate în Tulcea (7,6%), Constanța (7,1%), Brăila (7%), Neamț (6,8%), Bacău (6,3%), Ialomița și Prahova (6,1%) și Caraș-Severin, Iași și Târgu Jiu (5,6%).

În Diaspora, S.O.S. a obținut cele mai mari procente în Germania (23,7%) și Italia (22,2%), iar AUR în Canada (29,5%), SUA (26,7%), Australia (25,8%), Spania (20,9%) și Franța (16,6%) ș.a.

Întreaga analiză poate fi citită în Info Sud Est.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Natie de idi ti.

  2. Dat fiind ca viitorul sună rusofil, recomand si celor cinstiți care fac bani încă in mediul privat, să închidă afacerile și să iasă din România.
    Mărirea de taxe de anii ăștia este doar inceputul! Orgia bugetarilor si a cohortelor de speciali nu va fi plătită nici de idi tii votanți, nici de bugetari, ci de cei din privat.
    Vor veni foarte multe obligații astfel încât permanent să fii in ilegalitate pentru a se putea incasa spaga.
    Vor fi :
    1. Taxe mult mai mari
    2. Salarii obligatorii cu drepturi la zile libere cat mai multe
    3. Șpăgi.
    Închideți tot și fugiți, anul viitor este un an de cotitură.

  3. „Oferta” haur si sos a „prins” datorita faptului ca in 35 de ani guvernele au creat un sistem de educatie care produce preponderent semi.analfabeti.
    Normal ca aia cand aud ca nu sunt saraci pentru ca sunt neinistruiti,needucati si lenesi ci din vina UE se gandesc sa voteze haur si vor castiga mai mult bani ca un inginer sau medic nestiind si mai ales nefacand nimic. Plus case la pret de corturi,credite fara dobanda si ce alte tam.penii imposibile le mai prezinta Simion pe tik tok