G4Media.ro

Naționala României revine cu întârziere în țară. Aeronava care trebuia să îi…

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Naționala României revine cu întârziere în țară. Aeronava care trebuia să îi aducă pe tricolori s-a defectat / Sosirea la Casa Tricolorilor este estimată la noapte, la ora 1.15

Update Ora 16.00: Naționala României va reveni cu întârziere în țară, după ce aeronava care trebuia să îi aducă pe tricolori s-a defectat. Sosirea la Casa Tricolorilor este estimată la noapte, la ora 1.15.

„Din păcate, sosirea în țară s-a amânat. Aeronava care trebuia să aducă echipa națională în țară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15”, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Știrea inițială: Echipa naţională de fotbal a României va reveni miercuri seară la Bucureşti, după eliminarea de la Euro 2024 în faza optimilor de finală, informează FRF, citată de News.ro.

Tricolorii vor sosi la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20, cu un zbor de la Frankfurt, şi vor părăsi aeroportul prin salonul oficial.

De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aştepta.

“Federaţia Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacţiunea dintre echipă şi suporteri în acest loc. De asemenea, menţionăm că nu toţi jucătorii echipei naţionale vor reveni în ţară în această seară”, a precizat FRF.

Reprezentativa tricoloră s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ianis Hagi dintr-un fotbalist serios a ajuns o măscărici care face tara de rușine. Echipa de fotbal a făcut de rușine tara asta si aș vai de ea pe plan economic si social si politic.