G4Media.ro

Joe Biden a recunoscut în discuții private că următoarele zile sunt critice…

Sursa foto: Conference © Tennesseewitney | Dreamstime.com / Photo 320551126

Joe Biden a recunoscut în discuții private că următoarele zile sunt critice pentru a ști dacă va mai candida pentru a fi reales președinte

Președintele american Joe Biden a recunoscut în privat că zilele următoare sunt critice pentru a ști dacă își poate menține oferta de a candida pentru a fi reales președinte al Statelor Unite, precizând marți unui aliat că înțelege ce l-ar determina să accepte: „Pur și simplu nu merge”.

„El vede momentul. Are ochii limpezi”, a declarat această persoană pentru CNN. New York Times a fost primul care a relatat despre recunoașterile private ale lui Biden cu privire la pericolul candidaturii sale.

Nu există nicio ambiguitate pentru președinte cu privire la ce serie de evenimente din următoarele săptămâni l-ar determina în cele din urmă să recunoască faptul că încercarea sa de a remedia dezastrul dezbaterii de săptămâna trecută nu funcționează.

„Sondajele se prăbușesc, strângerea de fonduri scad, iar interviurile merg prost. El nu este inconștient”, a declarat persoana respectivă.

În zilele care au urmat dezbaterii în care Biden a fost uimitor de slab, democrații din întreaga țară și-au exprimat profunda îngrijorare. Unii oficiali aleși au început chiar să îi ceară public lui Biden să renunțe pentru binele partidului.

În conversația privată de marți, Biden a a „dat vina pe el însuși” – și nu pe personalul său – pentru performanța din dezbatere.

„El a spus: „Am făcut mult prea multă politică externă””, a declarat această persoană. Biden a declarat că călătoriile consecutive în Franța și Italia – și decalajul orar și epuizarea pe care le-a provocat – au fost dăunătoare, dar că a dorit să lase în urmă dezbaterea cu Trump.

Președintele a declarat marți seară, la o strângere de fonduri în Virginia, că efectuarea a două călătorii importante în străinătate chiar înainte de dezbatere a fost o idee proastă.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...