G4Media.ro

Portarul Franţei, după calificarea în semifinalele EURO 2024: ”Noi nu am tremurat…

sursa foto: Facebook/UEFA Euro 2024

Portarul Franţei, după calificarea în semifinalele EURO 2024: ”Noi nu am tremurat la loviturile de departajare şi asta a făcut diferenţa”

Portarul naţionalei Franţei, Mike Maignan, a declarat că jucătorii francezi au fost impecabili la executarea loviturilor de departajare la meciul cu Portugalia, care a adus calificarea reprezentativei sale în semifinalele Euro-2024, transmite News.ro.

„Sunt fericit, fericit pentru toată lumea. Nu a fost un meci uşor. A fost o naţiune mare în faţa noastră. Ştiam că va fi complicat. Am fost solide în defensivă şi le-am dat şi lor bătăi de cap. Forţa noastră mentală a făcut diferenţa. La loviturile de departajare, nu am tremurat şi asta a făcut diferenţa”, a spus Maignan.

Echipa naţională a Franţei s-a calificat vineri seara în semifinalele Euro 2024, după ce a învins Portugalia la lovituri de la 11 metri, scor 5-3, după 0-0 în timpul regulamentar.

Primele 90 de minute s-au încheiat fără gol, iar în prelungirile meciului nici una dintre cele două formaţii nu au reuşit să dea lovitura decisivă, astfel încât s-a ajuns la loviturile de departajare. Ousmane Dembele a transformat pentru Franţa, Cristiano Ronaldo a egalat, Fofana i-a readus pe francezi în avantaj şi Bernardo Silva a făcut 2-2. Kounde a executat impecabil şi a înscris în timp ce Joao Felix a trimis în bară.

Barcola a dus avantajul francezilor la două goluri, 4-2. Nuno Mendes i-a menţinut pe luistani în joc însă Theo Hernandez a marcat şi a dus Franţa în semifininala cu Spania. Cristiano Ronaldo a jucat probabil ultimul său meci la un turneu final şi este primul Euro la care nu înscrie niciun gol.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează