G4Media.ro

Mai sunt doar două zile până la cel mai mare festival urban…

sursa foto: Beach, Please! 2024

Mai sunt doar două zile până la cel mai mare festival urban din Sud-Estul Europei: ,,Beach, please!” 2024, o investiție de 12 milioane de euro

Pregătirile sunt în toi, pentru cel mai așteptat festival de muzică urbană, din Sud- Estul Europei. Aflat la ce-a de-a treia ediție BEACH, PLEASE! 2024 promite o experiență completă de festival. Ediția din acest an reunește rapperi și trapperi de top, dar o aduce pentru prima oară în România și pe Anitta, regina twerk-ului brazilian. Peste 120.000 de festivalieri sunt așteptați între 10 și 14 iulie, la Costinești.

sursa foto: Beach, Please! 2024

Printre cei mai așteptați artiști ai acestei ediții se numără superstarul american Travis Scott și regina twerk-ului brazilian, Anitta. Cei doi artiști, care au ajuns deja în Europa pentru turneele lor, vor electriza scena de la ,,Beach, please!” 2024 în doar câteva zile. Anitta va performa vineri, 12 iulie, pentru prima oară în România, iar Travis Scott va încinge atmosfera duminică, 15 iulie, în premieră pentru fanii români.

sursa foto: Beach, Please! 2024

Pe lângă aceștia, festivalul va găzdui și alți artiști de renume mondial. French Montana, Wiz Khalifa, Swae Lee și Ice Spice vor urca pentru prima dată pe o scenă din România, iar Trippi Redd, Yeat, Don Toliver, Lil Pump și Chief Keef sunt, de asemenea, confirmați la cea de-a treia ediție a festivalului. NLE Choppa și 6ix9ine revin la ,,Beach, please!” 2024 după show-urile de proporții de la edițiile trecute.

sursa foto: Beach, Please! 2024

Line-upul ediției din acest an însumează aproximativ 288 de milioane de ascultători din întreaga lume, conform Spotify, și face ca ,,Beach, please!” să fie cel mai mare festival urban din Estul Europei. În total, peste 200 de artiști români și internaționali sunt așteptați pe plaja de la Costinești.

Festivalul, care a pornit ca o petrecere pe plajă în Costinești în 2022, s-a transformat într-un fenomen pentru tineri și a devenit cel mai mare festival urban din Estul Europei. Investiția din acest an se ridică la 12 milioane de euro, dintre care șapte milioane sunt alocate exclusiv pentru artiști. Travis Scott, cel mai așteptat artist al evenimentului, va primi 2,5 milioane de dolari pentru prestația sa.

La ediția de anul acesta a ,,Beach, please!” festival, peste 2.000 de oameni vor lucra în cadrul festivalului. Pentru siguranța participanților, „Beach, please!” are cel mai mare număr de agenți de pază pe cap de participant dintre toate festivalurile din România și un număr mare de voluntari care asigură un acces ușor în eveniment, fără cozi.

Noutatea din acest an este posibilitatea de cazare direct în festival, într-un camping uriaș de 15.000 mp, împărțit în două zone – una cu corturi deja amenajate, care pot fi închiriate de la 130 euro/pers, și alta unde participanții își pot aduce propriile corturi pentru o taxă de 70 euro/pers pentru toată perioada festivalului. La aceste costuri se adaugă și biletul de intrare în festival. Transportul nu va fi o problemă, deoarece vor exista autobuze care vor transporta festivalierii între Costinești și toate stațiunile vecine.

Bilete Disponibile

Biletele se găsesc pe tickets.beach-please.ro, iar costul lor variază între 179 de euro pentru un pass de o zi și poate ajunge până la 399 de euro pentru o experiență inedită General Access-Backstage Pass, în toate zilele de festival. Prețurile vor crește pe măsură ce data festivalului se apropie.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cel mai mare festival urban…pe plaja la Costinesti…

  2. o porcărie, și foarte probabil o mega-țeapă, care n-are cum să funcționeze decît în singura țară bananieră din europa, românika.