G4Media.ro

Rezultate Bacalaureat 2024 au fost publicate de Ministerul Educației. Listele cu notele…

Photo 33256271 | Intelligence © Igor Mojzes | Dreamstime.com

Rezultate Bacalaureat 2024 au fost publicate de Ministerul Educației. Listele cu notele și mediile candidaților înainte de contestații, pe județe

Rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2024 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației, pe portalul bacalaureat.edu.ro, și pot fi văzute în articol. Vezi listele cu notele și mediile obținute de absolvenții de liceu la examenul de Bacalaureat 2024 înainte de contestații.

Notele elevilor la Bacalaureat 2024 sunt anonimizate, pentru al cincilea an, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la centrul de examen.

Cu ajutorul acestuia, poate vedea notele pe care le-a obținut la probele scrise, dar și calificativele obținute la probele de competențe lingvistice și digitale, care s-au reluat în acest an, după ce în 2023 au fost echivalate cu mediile din liceu la disciplinele respective, în contextul grevei profesorilor.

Absolvenții nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații tot astăzi, de la ora 12:00 până la ora 18:00. Consultă aici modelul de cerere pentru contestație. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate vineri, 12 iulie, potrivit calendarului oficial de BAC 2024.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează