G4Media.ro

Ciolacu: Împreună cu domnul Grindeanu analizăm poate parte din lucrările pe Valea…

sursa foto: IPJ Vâlcea

Ciolacu: Împreună cu domnul Grindeanu analizăm poate parte din lucrările pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopții, dar nu putem risca viața șoferilor

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că luni va avea o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, în care vor analiza și dacă este posibil ca o parte din lucrările pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopții.

„Se creează un disconfort. Am văzut niște imagini că au căzut niște stânci. Totuși, viața este prioritară, ca și în cazul drogurilor. Cred că dreptul la viață e primul drept pe care îl avem

Împreună cu dl Grindeanu analizăm chiar poate parte din lucrări să se facă pe timpul nopții, dar aceste lucrări trebuie făcute. Era evident că se va crea un disconfort. Nu putem risca viața șoferilor, să pice stânci peste ei”, a declarat Marcel Ciolacu.

Circulaţia rutieră pe DN 7, Valea Oltului, s-a închis, începând de luni dimineaţă, timp de o lună. Maşinile nu pot circula în intervalul 06.00 – 20.00, cu excepţia celor al instituţiilor de intervenţie, care vor fi însoţite de echipaje ale constructorului. Riveranii beneficiază de două intervale speciale pentru a se putea duce/ întoarce de la serviciu. CNAIR a stabilit rute ocolitoare, de unde a ridicat orice restricţie, iar CFR a suplimentat numărul de garnituri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ciolacu si grindeanu, doua nulitati, s-au pus pe analizat. La sapă băăă, acolo-i de voi.

  2. Ciolacu si grindeanu, doua nulitati, s-au pus pe amalizat. La sapă băăă, acolo-i de voi.

  3. Grindeanu e din gașca lui Dragnea, el crede că noi am uitat. Ciolacu cu muratul lucrărilor pe timp de noapte are dreptate.

  4. Ntz, ntz, ntz, Grindeanu si Ciolacu cu creionul în mână, deasupra unei hărți, cu ochii roșii și fețele buhăite de nesomn, cu niste căni de cafea goale in jur, disperați analizează cum să facă să și construiască, dar să fie și bine pentru popor!
    Texte și imagini exact ca Putin călare pe tigru, la pieptul gol, in Siberia! Pentru im ecili!
    🤮
    An lfa eti fără bac!
    🤮🤮🤮