G4Media.ro

Înalta Curte de Casație a respins definitiv cererea REPER de renumărare a…

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Înalta Curte de Casație a respins definitiv cererea REPER de renumărare a voturilor din mai multe secții de votare / Secții cu zero voturi pentru REPER, deși acolo au votat candidații partidului

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins miercuri cererea REPER de renumărare a voturilor din mai multe secţii de votare pentru alegerile europarlamentare. Decizia instanţei este definitivă, iar Biroul Electoral Central va anunţa, la ora 18.30, rezultatele finale ale alegerilor locale din 9 iunie, potrivit News.ro.

”Admite recursul declarat de Biroul Electoral Central împotriva sentinţei nr. 1188/2024 din 28 iunie 2024 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi rejudecând, respinge acţiunea în totalitate”, este sentinţa pronunţată, miercuri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia instanţei este definitivă.

Birul Electoral Central a transmis că, miercuri, la ora 18.30, vot fi comunicate rezultatele finale ale scrutinului din 9 iunie.

Deputaţii Oana Cambera şi Andrei Lupu anunţau, în 28 iunie, că au câştigat în instanţă, la Curtea de Apel Bucureşti, în numele Partidului REPER, anularea mai multor decizii ale Biroului Electoral Central şi renumărarea voturilor pentru alegerile europarlamentare, în mai multe judeţe şi secţii de vot, inclusiv în controversata secţie nr. 282 din Tunari din Ilfov, unde a votat deputata de Ilfov.

Decizia nu era definitivă şi a fost acatată de Biroul Electoral Central.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. La cat au furat USL, astia aveau impresia ca o sa castige?
    Pai daca le dadeau dreptate, urmatoare miscare era o plangere penala. Pensiile speciale nu aveau cum sa lase asa ceva sa se intample.