G4Media.ro

BREAKING Premierul Ciolacu, atac la președintele Iohannis: Vi s-a părut că a…

Foto: Inquam Photos / George Călin

BREAKING Premierul Ciolacu, atac la președintele Iohannis: Vi s-a părut că a fost independent, apolitic? Nu a atacat PSD și pe mine personal?

Premierul Marcel Ciolacu a lansat vineri un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a criticat pentru implicarea în campaniile electorale ale PNL și pentru că l-a atacat pe el și Partidul Social Democrat.

”Vi s-a părut că timp de zece ani ani dl președinte a fost un președinte independent, apolitic, că nu s-a implicat în campaniile electorale alături de PNL? Dl Iohannis nu s-a implicat în campaniile PNL? Dl Iohannis nu a atacat PSD și implicit pe mine personal? Aveți alte așteptări pe sfârșit de mandat? Eu nu am”, a spus Ciolacu când i-a fost adresată o întrebare legată de tandemul Iohannis – Ciucă la summitul NATO.

Întrebat explicit despre faptul că președintele PNL Nicolae Ciucă a fost luat de președintele Iohannis în delegație la Summitul NATO de la Wahington, Ciolacu a spus că ”pe mine m-a luat mama de mână la 7 ani și m-a dus la școală”.

El a făcut declarația despre Iohannis la câteva minute după ce spusese că a făcut o înțelegere cu Nicolae Ciucă, șeful PNL, astfel ca miniștrii guvernului să nu se atace.

”Am făcut o regulă cu președintele PNL: miniștrii să nu atace celălalt partid. Ținem guvernul. Să vă aduc aminte cum se guverna cu PNL și USR, câte tâmpenii au făcut în 8 luni de guvernare?”, a spus Ciolacu.

Șeful PSD a făcut declarațiile la o conferință de presă a partidului la care a anunțat deciziile luate de Consiliul Politic Naţional. Marcel Ciolacu a mai anunțat că Partidul Social Democrat va organiza pe 24 august un congres la care își va alege noua conducere şi îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

19 comentarii

  1. Cearta intre doua lichele subiect de breachinius🤣🤣🤣

  2. va dati seama daca apare un alt basescu sau unu care incepe sa ii bage pe astia la zdup cati vor infuda puscariile din romania?

    • Da? Președintele bagă oameni la zdup? Nu știam ca trăim încă in evul mediu.

    • Hai ca ai inteles ce am vrut sa zic. Dar daca iti e frica e ok, va inteleg… cum sa pierdeti toata averea facuta ca in evul mediu?

    • TheVali, in aceasta Romanie nu mai exista sansa sa mai apara unul ca Basescu … nu are de unde, societatea civila e moarta, iar in politica se baga doar lichelele si cei care nu stiu sa faca NIMIC

  3. Mesaj pentru Alex Costache : atentie mare la Cristi Burci. Orchestrează tot scandalul cu Hideg-Coldea. Este in stafful lui Ciolacu, dar si in stafful lui Geoana. A spus ca oricum castiga alegerile si se va ocupa pana la capat de “coldisti”

  4. Ciolacu spune că la 7 ani l-a luat mama de mână și la dus la școală,12 ani mai târziu ,la BAC,a luat-o singur în mână.

  5. hopaaa , incepe circul noi PSDNLUDMR ataca PSDNLUDMR

    • e praf in ochi bre, fara iohanes nu aveam azi partidul stat in Romania

  6. Nu Marcele, nu ai nici o șansă ! Nici chiar așa, o secătură analfabeta cu tupeu nelimitat și fără vreo urmă de bun-simț să ajungă Președinte.

  7. 3 r a ha ți în fruntea unei țări!

  8. Nu el v-a adus la guvernare măi lichelelor după o campanie care a avut, ca obiectiv declarat, exact opusul?

  9. Stai liniștit! Pnl s-a „reloadat” asa cum face de 35 de ani. A descoperit ca psd e un partener cu care se poate cădea la pace, nu ca „câinii” ăia de la usr, cu care erau gata-gata să ajungă la, doamne-feri! fără parandarat in contracte cu statul?

  10. #romaniadoarme