G4Media.ro

Vama Cenad, blocată ca urmare a unui grav accident pe teritoriul Ungariei …

Masina de poliție în Ungaria FOTO Police.hu

Vama Cenad, blocată ca urmare a unui grav accident pe teritoriul Ungariei   

Puntul de Trecere a Frontierei Cenad-Kiszombor este blocat ca urmare a unui grav accident de circulație care a avut loc sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe teritoriul Ungariei, la aproximativ 1 kilometru distanta de graniță. 

Două autoturisme s-au ciocnit frontal lângă Kiszombor, la kilometrul 3 al drumului național 431. 

Conform siteului Delmagyar.hu, doi oameni au rămas încarcerați într-unul dintre vehicule, având nevoie de echipa de descarcerare a pompierilor din Makó. 

Conform ultimelor informații, două persoane au murit și două au fost rănite după ce un autoturism cu număr de Austria a intrat în coliziune cu o mașină înmatriculată în Germania.

”Din cauza unui accident rutier grav, drumul național 431 este complet închis. Pe durata cercetării la fața locului și a intervențiilor tehnice, drumul este complet închis, astfel că Punctul de Trecere a Frontierei Kiszombor nu poate fi accesat. Rugăm participanții la trafic să utilizeze pentru trecerea frontierei Punctul de Trecere a Frontierei Nagylak (Nădlac). Poliția solicită atenție sporită și răbdare din partea participanților la trafic!”, anunță siteul Police.hu. 

Conform declarației paramedicului József Hangai, în accident și-au pierdut viața un adult și un copil la fața locului. Dispeceratul de salvare a trimis în total cinci echipaje la locul accidentului. Paramedicii au acordat îngrijiri medicale la fața locului pentru trei persoane grav rănite și una cu răni ușoare, după care răniții au fost transportați la spital. Pe secțiunea afectată a drumului 431 este în vigoare o închidere completă a circulației.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează