G4Media.ro

Cine e Kimberly Cheatle, șefa Secret Service din SUA, instituția arătată cu…

Foto: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Cine e Kimberly Cheatle, șefa Secret Service din SUA, instituția arătată cu degetul pentru atentatul asupra lui Donald Trump

Kimberly Cheatle este șefa Secret Service din SUA, instituția însărcinată cu protecția demnitarilor. Ea a fost convocată pentru a da explicații despre atentatul asupra lui Donald Trump de Comisia de Supraveghere din Camera Reprezentanților a SUA. Ea va trebui să explice de ce Secret Service a eșuat în a-l apăra pe candidatul la președinție al Partidului Republican.

Învestită în funcție în septembrie 2022, Kimberly Cheatle este cel de-al 27-lea director al instituției care are 7.800 de angajați – agenți speciali, ofițeri în uniformă, ofițeri de aplicare a legii și personal administrativ, profesional și tehnic. Ea are o carieră îndelungată în instituție.

Înainte de numirea, Cheatle ocupase funcția de director în domeniul securității globale la compania PepsiCo, unde a fost responsabilă de conducerea și punerea în aplicare a protocoalelor de securitate pentru instalațiile companiei din America de Nord.

Înainte de a se alătura PepsiCo, a servit timp de 27 de ani în cadrul Secret Service, unde cea mai înaltă funcție ocupată fusese cea de director adjunct al Biroului de operațiuni de protecție. În această poziție, dna Cheatle a gestionat un buget de 133,5 milioane de dolari și a colaborat cu zece divizii operaționale și cu Divizia de securitate tehnică pentru a cerceta, dezvolta și implementa tehnologii care reduc riscurile pentru persoanele protejate, instalațiile protejate și evenimentele protejate.

Înainte de a ocupa funcția de director adjunct, Kimberly Cheatle a fost agent special al biroului din Atlanta, asigurând supravegherea tuturor investigațiilor legate de misiune, a informațiilor de protecție și a vizitelor de protecție în statul Georgia.

Ea a fost numită la șefia Secret Service în timpul Administrației Biden.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...