G4Media.ro

Brad Pitt și Angelina Jolie au avut conflicte din cauza „stilurilor parentale…

sursa foto: captura

Brad Pitt și Angelina Jolie au avut conflicte din cauza „stilurilor parentale foarte diferite” în timpul căsniciei/ Divorțul lor a început în urmă cu 8 ani și încă nu este finalizat

Brad Pitt și Angelina Jolie au avut metode diferite în minte atunci când a venit vorba de creșterea celor șase copii ai lor.

O sursă spune pentru publicația People că Pitt, 60 de ani, și Jolie, 49 de ani, au avut abordări diferite ca părinți în timpul căsniciei lor, ceea ce a cauzat dezacorduri care au jucat un rol în sfârșitul uniunii lor.

„În timpul căsniciei lor, au avut stiluri parentale foarte diferite. Brad a crescut cu disciplină și dorea mai multe reguli pentru copii”, explică sursa. „Angie a avut o educație diferită și a vrut ca copiii să fie mai independenți și responsabili pentru propriile programe de la o vârstă fragedă”.

„Brad și Angie au intrat în conflict pe această temă. Cu toate acestea, ei au avut întotdeauna aceeași viziune pentru viitorul copiilor lor. Voiau ca copiii să se dezvolte experimentând lumea la prima mână și nu doar să învețe din școala tradițională.”

„Amândurora încă le pasă cu adevărat”, spune o sursă separată pentru PEOPLE. „Amândurora le pasă de copii”.

Fostul cuplu are șase copii împreună – Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 18, Knox și Vivienne, 16.

La începutul acestei luni, o sursă apropiată familiei a declarat pentru People că Pitt nu are „practic niciun contact” cu copiii săi adulți, dar încă are drept de vizită cu cei mici.

„El nu are practic niciun contact cu copiii adulți. Angajamentul său cu copiii mai mici este mai limitat în ultimele luni din cauza programului său de filmare”, a declarat sursa. La momentul respectiv, Pitt se afla în Europa pentru a filma următorul său film despre curse de Formula 1.

Sursa a precizat, de asemenea, că acordul de custodie al cuplului permite dreptul de vizită pentru copiii lor minori. Jolie a depus prima cerere de divorț și de custodie fizică exclusivă a copiilor lor în 2016.

„[Angelina] are copiii în cea mai mare parte a timpului, dar conform înțelegerii lor, el are dreptul de vizită cu copiii mai mici.”

Cu o lună înainte, fiica lui Pitt și a Angelinei Jolie, Shiloh, a depus o cerere pentru a renunța la „Pitt” din numele ei de familie după ce a împlinit 18 ani. O sursă apropiată lui Pitt a declarat pentru People că știa de schimbarea numelui lui Shiloh.

„Știe și e supărat că Shiloh a renunțat la numele său de familie”, a declarat sursa în iunie. „Faptul că și-a pierdut copiii nu este ușor pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist”.

Deși este „fericit” cu iubita sa Ines de Ramon, sursa a continuat, distanța față de copiii săi „îl doare”.

„Își iubește încă enorm toți copiii”, a declarat o altă sursă apropiată lui Pitt pentru People. „Tot acest proces a fost foarte greu pentru întreaga familie”.

După cum a confirmat pentru People o persoană familiarizată cu problema, documentele lui Shiloh au fost depuse luni, 27 mai, care s-a întâmplat, de asemenea, să fie aniversarea ei de 18 ani. Adolescenta solicită un nou nume legal, sperând să se numească simplu „Shiloh Jolie”.

Angelina Jolie a intentat divorț de Brad Pitt în septembrie 2016, însă detaliile separării lor nu au fost finalizate și nu s-a ajuns încă la un acord, amintește BBC. Cuplul este, de asemenea, implicat în prezent într-o bătălie juridică cu privire la Chateau Miraval, o fermă viticolă franceză pe care au cumpărat-o împreună.  Jolie și Pitt s-au căsătorit în august 2014.

Jolie a depus o cerere de divorț după un incident din 2016, în care spune că Pitt a apucat-o de cap și i-a atacat pe doi dintre copiii lor într-un avion. De asemenea, Pitt a abuzat verbal și a turnat alcool pe familia sa în timpul zborului din Franța la Los Angeles, spune ea. El neagă acuzațiile.

Cei doi au fost implicați într-o luptă pentru custodie, care a dus la acordarea custodiei comune lui Pitt în 2021.

Ambii actori au intentat, de asemenea, procese unul împotriva celuilalt.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...