G4Media.ro

În 25 iulie se încheie lucrările dintre Coșava – Margina / Este…

Sursa foto: Opinia Timișoarei

În 25 iulie se încheie lucrările dintre Coșava – Margina / Este drumul care înlocuiește porțiunea lipsă din Autostrada Sibiu – Nădlac / Grindeanu: ”Nu am emoții că vom avea întârzieri”

Calvarul șoferilor pe cea mai tranzitată șosea din vestul României, DN68A, Lugoj – Deva, ia sfârșit în câteva zile, asta, pentru că lucrările de reparații programate a se desfășura într-o luna se apropie de final, scrie Opinia Timișoarei.

„Pe 25 iulie se încheie lucrările la Coșava, ceea ce înseamnă un stres mai puțin pentru cei care sunt în trafic și înjurături mai puține la adresa mea”, a spus ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, aflat la Timișoara.

Lucrările între Coșava și Margina au început în 25 iunie și au dat peste cap circulația, formându-se blocaje și cozi de kilometri, care pun la grea încercare nervii șoferilor. Totul din cauza că lipsește bucată de autostrada dintre Margina și Holdea. Lucrările pe acest segment, cunoscut drept „tronsonul cu tuneluri pentru urși”, realizate de firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, sunt însă în toi.

„Se lucrează de săptămâni. S-a intrat de vreo 2 luni în tot ceea ce înseamnă lucrări de piloți, de foraje, lucrurile care țin de finalizarea acelui proiect, și nu am emoții că vom avea întârzieri sau lucruri care să pună sub semnul întrebării finalizarea acestei bucăți extrem de importante de autostrada”, a precizat ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

În acest răstimp, traficul îngreunat de pe DN68A, între Coșava și Margina, poate fi totuși evitat. Reprezentanții Poliției Timiș ii îndeamnă pe șoferi să folosească rute ocolitoare.

Pe direcția Nădlac – București:

-A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș – DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria;

sau

-A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia.

 

Pe direcția București – Nădlac

-A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac.

Potrivit reprezentanților DRDP Timișoara, lucrările de refacere a infrastructurii rutiere pe Coșava – Margina sunt programate să dureze până în 25 iulie, cu intervenții și noaptea, însă fără a se lucra în zilele de weekend.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...