G4Media.ro

Două vipere capturate de jandarmi în zona campingului Valea Zânelor din Covasna…

Sursa foto: We Radio Sfântu Gheorghe

Două vipere capturate de jandarmi în zona campingului Valea Zânelor din Covasna / Reptilele au fost eliberate în mediul lor natural

Duminică, 21 iulie, în jurul orei 11:00, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna a fost anunţat de către dispeceratul unității cu privire la faptul că o persoană a zărit două reptile de mici dimensiuni, posibil vipere, în zona campingului Valea Zânelor din orașul Covasna, informează We Radio Sfântu Gheorghe. 

În scurt timp, jandarmii au ajuns la adresa indicată și au observat cele două vipere. Reptilele au fost capturate și ulterior, eliberate în mediul lor natural, într-o zonă cu vegetație, acolo unde nu prezintă pericol pentru cetățeni.

Având în vedere faptul că pe timpul verii, existența unor astfel de situații va mai fi posibilă, jandarmii le recomandă cetățenilor să nu se apropie de șerpi, să nu intre în panicǎ și să solicite sprijinul autorităților competente prin apelarea numărului unic de urgență 112, în vederea îndepărtării pericolului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Probabil autorul a vrut sa spuna „in mediul lor natural”, ca „este” mai multe reptile.

  2. Păi chiar zona campinguri a devenit mediul lor natural. Acolo găsesc hrană suficientă, inclusiv șoareci care l rândul lor se hrănesc cu resturi alimentare de la turiști și