G4Media.ro

Primul discurs al Kamalei Harris după retragerea lui Biden: Moștenirea realizărilor sale…

Primul discurs al Kamalei Harris după retragerea lui Biden: Moștenirea realizărilor sale din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă

Vicepreședintele Statelor Unite i-a adus, luni, un omagiu președintelui american, Joe Biden, care și-a anunțat duminică retragerea din cursa pentru Casa Albă. Harris și-a început discursul aducându-i un omagiu lui Joe Biden, care nu este prezent pentru că are Covid-19, relatează BBC.

  • UPDATE 21.00 AFP notează că Harris nu a menționat însă candidatura sa pentru nominalizarea democrată la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Da, puteți aplauda”, spune ea mulțimii după ce enumeră realizările sale.

„Moștenirea realizărilor lui Joe Biden din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă”, a spus ea.

„L-am cunoscut pe președintele Biden prin intermediul fiului său Beau, am lucrat împreună ca procurori generali în statele noastre”, a spus Harris.

„Atunci, Beau îmi spunea adesea povești despre tatăl său. Îmi spunea despre ce fel de tată și ce fel de om este Joe. Calitățile pe care Beau le-a venerat la tatăl său sunt aceleași calități pe care le-am văzut în fiecare zi la președintele nostru. Onestitatea sa, integritatea sa, angajamentul său față de credința sa și față de familia sa, inima sa mare și dragostea sa, dragostea profundă față de țara noastră – și sunt un martor de primă mână al faptului că în fiecare zi președintele nostru Joe Biden luptă pentru poporul american și suntem profund, profund recunoscători serviciului său pentru națiunea noastră.”

Biden „a vrut să fie astăzi aici” și se recuperează „rapid” după diagnosticul de Covid-19, a adăugat ea.

Președintele a susținut-o public pe Harris pentru a-i succeda în calitate de candidat democrat la președinție în 2024.

Context

Vicepreședintele Kamala Harris a vorbit la un eveniment de celebrare a echipelor din campionatul National Collegiate Athletic Association din sezonul 2023-2024.

Evenimentul marchează prima apariție publică a lui Harris de când președintele Joe Biden a ieșit din cursa prezidențială duminică după-amiază și a susținut-o pentru a-l înlocui în calitate de candidat democrat.

Surse: BBC, CNN

Evenimenul este în desfășurare. Știre în curs de actualizare

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. A început complet aiurea. Camerele sunt pe ea si acum nu trebuie sa bata câmpii deloc. Orice declarație poate fi atacată de republicani.