G4Media.ro

Kamala Harris obține suficient sprijin din partea delegaților pentru a deveni candidatul…

sursa foto: Facebook / Kamala Harris

Kamala Harris obține suficient sprijin din partea delegaților pentru a deveni candidatul democrat la prezidențiale: „Aștept cu nerăbdare să accept oficial nominalizarea în curând”

Kamala Harris a declarat că așteaptă cu nerăbdare să „accepte în mod oficial nominalizarea [prezidențială]” a Partidului Democrat, după ce a obținut suficient sprijin din partea delegaților, inclusiv sute din statul său natal, California, transmite The Guardian.

„Când mi-am anunțat campania pentru președinție, am spus că intenționez să merg și să câștig această nominalizare”, a spus ea într-o declarație luni târziu.

„În această seară, sunt mândră că mi-am asigurat sprijinul larg necesar pentru a deveni candidatul partidului nostru și, ca fiică a Californiei, sunt mândră că delegația statului meu natal a contribuit la promovarea campaniei noastre. Aștept cu nerăbdare să accept oficial nominalizarea în curând.”

Președintele emerit al Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a făcut propunerea de a o susține pe Harris pentru funcția de președinte în cadrul unei reuniuni virtuale a delegației DNC din California, luni seara, a confirmat un purtător de cuvânt.

Pelosi, care reprezintă San Francisco în Congres, a anunțat că, odată cu susținerea delegației californiene, Harris a obținut suficienți delegați pentru a câștiga nominalizarea democrată pentru președinție în luna august.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Te halește Trump la micul dejun, tanti Cabala.