G4Media.ro

Nereguli la admiterea 2024 la Arhitectură, la Universitatea Ion Mincu din București.…

Foto: Edupedu.ro

Nereguli la admiterea 2024 la Arhitectură, la Universitatea Ion Mincu din București. Rezultatele se publică din nou marți, 23 iulie, după erori informatice la preluarea notelor

Rezultatele admiterii 2024 la Arhitectură, de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM) din București, vor fi republicate marți, 23 iulie, până la ora 10:00, anunță instituția într-un comunicat de presă, transmite Edupedu.ro.

Asta după ce rezultatele publicate inițial nu sunt cele corecte, din cauza unei erori informatice la corelarea notelor pentru portofoliile de admitere cu cele pentru planșele de concurs, potrivit sursei citate.

Problema a fost sesizată la universitate după un număr foarte mare de contestații, potrivit informării instituției de învățământ superior din Capitală. Astfel, în urma unor verificări, Comisia de admitere „a constatat prezența unei erori de transfer al notelor între componentele sistemului informatic al admiterii care a condus la necorelarea unei părți a notelor portofoliilor de admitere cu notele planșelor de concurs”.

Este vizată o parte din candidații înscriși la Facultatea de Arhitectură, programul de studii Arhitectură (în limba romană), potrivit UAUIM.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...