G4Media.ro

Mircea Geoană susține că o companie din Satu Mare plătește campanii negative…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Mircea Geoană susține că o companie din Satu Mare plătește campanii negative împotriva sa: „Știm exact cine finanțează, din ce bani finanțează”

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, susține că o companie din Satu Mare plătește campanii negative împotriva sa.

„Există o companie din Satu Mare care plătește campanii negative împotriva mea. Plătește ad-uri negative. Inclusiv la televiziuni. Sunt campanii sistematice, nu ne ascundem”, a declarat Geoană, joi seara, la Digi24.

Secretarul general adjunct al NATO nu a detaliat însă și ce conțin aceste campanii.

„Eu sunt convins că și statul român este extrem de vigilent la tot ce vine influență malignă din exterior. Că unii se ascund pe la Belgrad, alții pe la Chișinău, alții care sunt oameni folosiți în orb… În clipa de față există un conglomerat de interese care sunt interesate ca România să nu stea pe linia asta transatlantică pe care eu o reprezint”, a mai completat Mircea Geoană.

Întrebat de moderatorul Cosmin Prelipceanu dacă amenință cu dezvăluiri, Geoană a spus:

„Știm exact cine finanțează, din ce bani finanțează”.

Întrebat în aceeași emisiune dacă va candida la alegerile prezidențiale, Mircea Geoană a declarat: „Un pic de răbdare, vin toate la rândul lor”. (Detalii, aici)

Mircea Geoană a postat, în urmă cu o săptămână, un mesaj la împlinirea a cinci ani de la momentul desemnării sale ca secretar adjunct al NATO în afirmă că se pregăteşte ”cu ambiţie şi încredere renăscute pentru următorul capitol” din viaţa şi cariera sa.

Mircea Geoană s-a arătat convins că summit-ul NATO de la Washington, la care a participat în calitate de secretar general adjunct al NATO, va fi ultimul la care a luat parte în această calitate, dar nu şi ultimul summit al NATO la care participă.

El a afirmat că din ”motive obiective” nu poate răspunde întrebărilor privind o eventuală candidatură a sa la preşedinţia României.

La începutul lunii iulie, Mircea Geoană a depus cerere la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru înregistrarea mărcii ”MIRCEA GEOANĂ 2024 PREŞEDINTE”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Opa, l-a lovit pe tovarasul Ghita? Pai ce facem aici, muscam mana care ne-a hranit ani de zile?