G4Media.ro

Hagi susține că va răspunde luni dacă va prelua naționala / ”Pentru…

sursa foto: Facebook/ SportsFestival

Hagi susține că va răspunde luni dacă va prelua naționala / ”Pentru mine, Farul e foarte importantă„ / Dacă Hagi va refuza, următoarea variantă ar fi Adrian Mutu

La scurt timp după finalul meciului Farul – FC Botoșani 0-1, Gică Hagi (59 de ani) a anunțat că va vorbi luni despre propunerea Federației de Fotbal de a prelua naționala.

”N-am zis că după meciul cu Botoșani (n.r.- va da răspunsul). Nu, eu am acceptat proiectul de la Farul. Sau mai bine zis l-am început. Restul vom vedea, o să auziți mâine un lucru clar.

O să scriu un comunicat și atât. Trebuie să sun președintele (n.r.- Răzvan Burleanu), la fel cum dânsul m-a sunat. Îi voi spune lui primul și după aceea o să știți și dumneavoastră. Pentru mine, Farul e foarte importantă”, a spus Gică Hagi, citat de Digisport.

În cazul în care Hagi va refuza oficial să meargă la națională, atunci Planul B al FRF pare în acest moment Adrian Mutu (45 de ani), fostul selecționer de la U21, care este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, anunță Digi24.

Fără angajament din aprilie 2024, după plecarea de la gruparea din Gruia, Adrian Mutu le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe FC Voluntari, Al Wahda II, România U21, FCU Craiova, Rapid și Neftchi Baku.

România începe campania din Liga Națiunilor în septembrie, într-o grupă cu Cipru, Kosovo și Lituania. „Tricolorii” vor disputa primele două partide în Kosovo (6 septembrie) și acasă cu Lituania (9 septembrie).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Hagi nu e lăsat de Gică Popescu să vină la națională.

    Becalăii și Gică Popescu au pus gând rău Naționalei României, sunt pregătiți să mulgă iar ce se mai poate mulge de pe acolo.

    Cât timp trăiește generația de AUR cu dorința de a prelua frâiele fotbalului românesc, numai zic daca chiar le preia nu vom mai avea fotbal.
    Prunea, Popescu, Hagi, Petrescu nu vor să vadă pe nimeni cu realizări mai bune ca ale lor, invidia și micismul acestor needucați nu au margini.

  2. Make nu „te lega la cap fără să te doară” !