G4Media.ro

Un ARO vechi de 40 de ani, transformat în casă pentru o…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Un ARO vechi de 40 de ani, transformat în casă pentru o călătorie prin Europa / ”Avem pat frigider, electricitate, bucătărie, chiar și duș”

Andra și Bogdan, doi tineri care locuiesc în Sibiu au plecat în luna iulie într-o călătorie deosebită prin Europa. Cei doi au străbătut 4.500 de kilometri cu un ARO 243, o mașină de armată veche de 40 de ani, și au transformat-o în a doua lor casă, astfel încât să nu ducă grija cazării în călătoriile lor, relatează Turnul Sfatului.

Bogdan Rață și Bîrsan Andra au 24, respectiv 21 de ani. Originari din Brașov, cei doi s-au mutat la Sibiu, Andra fiind studentă la medicină în anul patru, iar Bogdan lucrând în IT.

„Mașina noastră nu este una comună, are 40 de ani (din 1984), este un Aro 243 de armată, este vehicul istoric, pe care am achiziționat-o în urmă cu 8-9 luni de la un domn care la rândul lui a luat-o de la armată.

Mașina de la bun început a fost cumpărată cu un scop: să o transformăm într-o mini ‘căsuță’, să punem pat în ea, să avem frigider, electricitate (am montat un panou solar pe mașină), bucătărie, chiar și duș, să avem flexibilitatea să mergem oriunde și oricând fără să avem grija cazării. Toate modificările aduse în vederea transformării ei într-un camper le-a făcut Bogdan împreună cu tatăl său. Timp de 6 luni au lucrat la ea, în weekend-uri”, povestește tânăra.

Întreaga poveste a călătoriei poate fi citită în Turnul Sfatului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. A stricat o minunăție de mașina clasică. Mai bine o dădea la un colecționar sau la cineva care se pricepea. Făcea o fapta buna. Asa, a preferat sa își bată joc de ea.