G4Media.ro

Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern: Îi cer ministrului Educației să…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern: Îi cer ministrului Educației să vină săptămâna viitoare cu propuneri de completare și modificare a legislației, în dialog cu Consiliul Rectorilor. Legea să protejeze în mod real victimele, iar agresorii să fie dați rapid pe mâna justiției

Premierul Marcel Ciolacu a declarat la începutul ședinței de Guvern de astăzi, 1 august 2024, că „începem cu o temă aflată în prim-planul vieții publice în ultimele zile: cazurile punctuale de hărțuire sexuală din mediul universitar. Nu putem accepta asemenea situații și nu va exista toleranță, indiferent de numele agresorului”, scrie Edupedu.ro.

„Și dacă ar fi vorba de un singur caz, a salva o victimă este esențial să luăm măsurile care se impun. Îi cer ministrului Educației, doamna Ligia Deca, să vină săptămâna viitoare cu propuneri de completare și modificare a legislației, în dialog cu Consiliul Național al Rectorilor”, a anunțat șeful Executivului.

Premierul a declarat de la Palatul Victoria că „societatea noastră așteaptă un fapt simplu și clar: ca legea să protejeze în mod real victimele, iar agresorii să fie dați rapid pe mâna justiției! Doamna ministru ne va spune care sunt pașii necesari pentru a ajunge la acest rezultat”.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Să știi că m-am speriat!

  2. Pt faptul ca posibila hartuire este la SNSPA, considerata etalon al invatamantului si politicului romanesc, atihudinea trebuie sa fie cu privire la conducerea acestei, si care ar fi trebuit demisa de forurile superioare .