G4Media.ro

Angajatul unui restaurant din București, cetățean israelian, amenințat cu pistolul / Agresorul…

Sursa Foto: Unsplash.com

Angajatul unui restaurant din București, cetățean israelian, amenințat cu pistolul / Agresorul se află acum sub control judiciar

Un bărbat de 48 de ani, cetățean israelian, angajat al unui restaurant din Sectorul 1, a reclamat în luna iunie că a fost amenințat cu un pistol, fiindu-i adresate totodată injurii cu caracter rasist, anunță Direcția Generală de Poliție a Municipiului București într-un comunicat de presă.

Inițial, bărbatul care a amenințat cu pistolul și ar fi adresat injurii a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. I-au fost confiscate totodată două arme de tip airsoft.

”Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințare”, “răspândirea, vânzarea sau confecționarea de simboluri cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii” și “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, sub supravegherea Parchetului de pe lânga Judecătoria Sectorului 1”, se ma precizează în comunicat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...