G4Media.ro

HARTĂ Vezi unde aștepți cel mai puțin la graniță dacă vrei să…

sursa foto: Captură foto

HARTĂ Vezi unde aștepți cel mai puțin la graniță dacă vrei să mergi în Bulgaria de Sfânta Maria / Aștepți peste o oră la Negru Vodă și două ore la Giurgiu

Sâmbătă dimineață traficul auto este aglomerat în două puncte de ieșire din țară spre Bulgaria, acolo unde mulți români aleg să-și petreacă weekend-urile, concendiile sau mini-vacanțele.

Conform traficonline, serviciul de monitorizare al Poliției de Frontieră, la ora 11:00, timpul de așteptare la ieșire, în punctul vamal de la Negru Vodă (județul Constanța), este de 80 de minute din cauza numărului mare de mașini care vor să ajungă în Bulgaria.

O frontieră și mai aglomerată este la Giurgiu, unde se așteaptă 2 ore pentru că, din cauza reparațiilor, traficul se desfășoară pe o singură arteră, alternativ și semaforizat.

Alte puncte aglomerate sunt la Vama Veche, Dobromir și Ostrov (județul Constanța), unde oamenii așteaptă jumătate de oră să iasă din țară tot din cauza numărului mare de mașini.

Cei mai reduși timpi de așteptare sunt la vama din Lipnița (județul Constanța), Călărași-Chiciu, Calafat, Bechet, Turnu-Măgurele, Zimnicea, între 5-20 minute.

știre în curs de actualizare

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează