G4Media.ro

Marcel Ciolacu și Elena Lasconi, vizite succesive la mănăstiri și biserici /…

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu / Elena Lasconi

Marcel Ciolacu și Elena Lasconi, vizite succesive la mănăstiri și biserici / ”M-am rugat pentru pacea și prosperitatea tuturor românilor”

Premierul Marcel Ciolacu, posibil candidat la președinția României din partea PSD, a a asistat joi la sluba de Sfânta Maria, la Mănăstirea Văratic, din judeţul Neamț, iar vineri dimineață s-a dus la Buzău, unde a asistat la sfinţirea picturii Catedralei Sfantul Sava.

Elena Lasconi, candidatul USR pentru alegerile prezidențiale, va fi sâmbătă la Sibiu, unde a anunțat că va participa la Hramul Mănăstirii Turnu Roșu.

”Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Văratec are un farmec aparte în acest loc sfânt în care se păstrează forța spiritualității neamului românesc.

M-am bucurat de slujbă alături de toți credincioșii veniți aici cu inima deschisă și plină de credință. Și m-am rugat alături de ei pentru pacea și prosperitatea tuturor românilor”, a anunțat Ciolacu, joi, după vizita de la Mănăstirea Văratic.

El a fost vineri dimineață la sfinţirea picturii Catedralei Sfantul Sava de la Buzău, acolo unde slujba a fost oficiată de IPS Ciprian Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

La eveniment a participat preşedintele PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, primarii municipiilor Focşani şi Buzău Cristi Misăilă şi Constantin Toma, secretarul de stat in Ministerul Dezvoltării Alexandru Stoica.

USR Sibiu a anunțat vineri dimineață prezența președintei partidului, Elena Lasconi la mănăstirea din Turnul Roșu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...