G4Media.ro

Simona Halep a coborât cinci locuri în clasamentul WTA și a ajuns…

Sursa foto: Twitter / Wimbledon

Simona Halep a coborât cinci locuri în clasamentul WTA și a ajuns pe locul 1.135 / A jucat doar două meciuri în 2024 / Sorana Cîrstea se menține pe poziția 39

Simona Halep nu a revenit încă în circuitul profesionist de tenis feminin și a coborât de pe poziția 1130 până pe 1135 în ierarhia WTA, neavând meciuri oficiale disputate în ultimele trei luni, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.
Tenismena constănțeană a jucat doar două meciuri în 2024, în timp ce Sorana Cîrstea a jucat 28 de partide în acest sezon, însă a câștigat doar 12 dintre acestea.
Deși a suferit o operație chirurgicală și nu va mai juca până la finalul sezonului WTA, Sorana Cîrstea se menține pe poziția 39 în clasamentul WTA, după ce săptămâna trecută a urcat două poziții, de pe locul 41.
Ana Bogdan a urcat pe poziția 91 în ierarhia WTA, după ce a făcut un salt de douăsprezece locuri, în urma calificării în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Cleveland (SUA), care a avut loc săptămâna trecută.
O altă româncă, Jacqueline Cristian se află pe poziția 69, cu un total de 919 puncte. Liderul clasamentului WTA este poloneza Iga Swiatek, care are un avans de peste 2.600 de puncte față de Aryna Sabalenka, jucătoarea aflată pe poziția a doua.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Nu inteleg ce ros mai au aceste stiri si mai ales locul in clasamentul WTA unui atlet care nu mai joaca de doi ani?