G4Media.ro

SURSE Marcel Ciolacu merge joi în vizită în Israel pe teme de…

sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

SURSE Marcel Ciolacu merge joi în vizită în Israel pe teme de securitate. Întâlnire cu premierul Netanyahu / Purtătorul de cuvânt al Guvernului: Comunicarea se va face „cu rigorile contextului de securitate din regiune”

Update: Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a confirmat că este prevăzută o vizită a premierului Marcel Ciolacu în Israel, dar comunicarea se va face „cu rigorile contextului de securitate din regiunea respectivă”.

„Este prevăzută această vizită şi comunicarea se va face, însă cu rigorile contextului de securitate din regiunea respectivă”, a arătat Constantin. Reprezentantul Guvernului a fost întrebat şi dacă există un scop anume al vizitei.

„Evident că există un scop anume al vizitei, dar, repet, comunicarea se face în condiţiile de discreţie, să spunem, impuse de context”, a precizat el.

Știrea inițială: Premierul Marcel Ciolacu merge joi într-o vizită în Israel pe teme de securitate, au declarat pentru G4Media surse guvernamentale. El va avea o întâlnire cu președintele Itzhak Herzog și un prânz privat cu premierul Benjamin Netanyahu, potrivit surselor citate.

Subiectele abordate vor fi preponderent din sfera securității, iar întâlnirea a fost organizată la cererea părții israeliene.

Premierul e însoțit de miniștrii Luminița Odobescu (Externe), Angel Tîlvăr (Apărare) și Radu Oprea (Economie), care vor avea întâlnirii cu omologii lor israelieni.

Ciolacu mai are în program și o întâlnire cu ministrul israelian pentru afaceri strategice.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Muta si el ambasada? 🤦

  2. Comunicarea se va face prin semne, trebuia să îl ia și pe Daea să îl învețe cum se gesticulează corect în limbi străine

  3. Ne ajuta tara in diplomatia globala! felicitari

  4. O vizită importantă pe teme de securitate! Colaborarea dintre România și Israel este esențială pentru stabilitatea regională. Felicitări!