G4Media.ro

„O urăsc pe Taylor Swift” / Donald Trump reacționează după ce starul…

Sursa foto: Captură Truth

„O urăsc pe Taylor Swift” / Donald Trump reacționează după ce starul a anunțat că o susține pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă

„O urăsc pe Taylor Swift”. Donald Trump scrie acest lucru, cu majuscule, pe pagina sa de socializare Truth. Motivul: Starul pop și-a dat, după dezbatere, susținerea pentru Kamala Harris, notează La Reppublica.

La câteva zile după noaptea dezbaterii (pierdute) împotriva lui Harris, care a fost urmată de susținerea cântăreței pop, Trumpl a reacționat pe propria aplicație de socializare. Postarea a devenit imediat virală. Laura Loomer, activista de extremă dreapta care a fost tovarășa inseparabilă a fostului președinte în ultimele săptămâni, a fost printre primii care au relansat-o.

În săptămânile anterioare, s-a vorbit mult despre falsurile puse în circulație de campania lui Trump, care atribuie sprijinul lui Taylor Swift pentru omul de afaceri, însă prima mențiune a liderului republican despre cântăreață și compozitoare a fost în februarie, când s-a declarat sigur că „în niciun caz tânăra artistă nu l-ar susține pe „coruptul Joe Biden” și „nu ar fi loială față de omul care i-a adus atât de mulți bani”.

Referința lui Trump a fost în mod evident la el însuși, din moment ce s-a numit „responsabil” pentru MMA (Music Modernization Act). Legislația din 2018 a constituit o reformă radicală a legii drepturilor de autor, actualizând normele privind redevențele și licențele pentru a ajuta muzicienii în era streamingului.

Elaborarea acesteia a durat ani și a fost adoptată în unanimitate de Camera Reprezentanților și de Senat.

„Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor și nu va face niciodată”, a scris Trump când președintele încă era candidat pentru un nou mandat. Dar Dina LaPolt, unul dintre avocații din spatele MMA, a susținut că nici Trump nu a făcut-o, într-adevăr: „nu a făcut nimic în legătură cu această lege, cu excepția semnării ei”.

Greutatea susținerii lui Taylor Swift nu a fost încă evaluată. Potrivit unui sondaj publicat duminică de ABC News/Ipsos, nici dezbaterea de săptămâna trecută, în care candidata democrată Kamala Harris a avut o prestație mai bună, nici susținerea cântăreței și compozitoarei nu i-au permis candidatei la vicepreședinție să se îndepărteze de Trump în cursa pentru Casa Albă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Pentru susținătorii acestui individ biped (Trump): când în istoria modernă (în Germania) un personaj rasist și plin de ură (de tot felul și față de orice diferit) a dus la „ceva bun”?!!!

    • Mi se pare ca a luat-o razna din cauza urii. Vede dușmani peste tot. Oricine nu îl susține este un dușman, marxist, comunist,etc.

  2. Un om cu numeroase afectiuni care nu ar fi trebuit sa ajunga nici in preajma starii de candidat. Sper ca cei normali sa fie mult mai numerosi si de data asta ……

  3. Un clovn care se crede permanent intr-un reality show unde el este actorul principal si cine nu este cu el, este impotriva lui. Un tip mediocru intelectual care in ciuda incercarilor de asasinat tot nu reuseste sa capitalizeze voturile americanilor.

  4. bomba dupa bomba, oranjutanul este groggy, campania e pe duca, e pe faras mosulica.

    vine cu faze de 13 ani acum de nici magaotii lui nu mai stiu cum sa il spele, ca ar umbla vorba ca miroase pe langa el de-ti pica parul din nas.