G4Media.ro

FOTO „Care este superputerea ta?” – mesajul de la Școala Gimnazială din…

Foto: Facebook.com/ Dediu Florin Anca via Edupedu.ro

FOTO „Care este superputerea ta?” – mesajul de la Școala Gimnazială din Cudalbi, care a rezistat după ce curtea școlii a fost măturată de viitură, în județul Galați

Curtea Școlii Gimnaziale „Emil Panaitescu” din Cudalbi a fost recent grav afectată de viiturile care au măturat mai multe localități din județul Galați. În ciuda urmelor lăsate de inundații, unul dintre mesajele motivaționale din apropierea clădirii școlii, de pe un gard, „Care este superputerea ta?”, a rămas intact și a devenit un simbol al rezilienței pentru comunitate, scrie Edupedu.ro.

Fotografiile în care apar curtea școlii și clasele elevilor au fost postate pe Facebook de profesoara Anca Dediu Florin, directoarea de la „Emil Panaitescu”, și surprind imaginea acestui mesaj, care a supraviețuit dezastrului natural, în contrast cu scenele cu valuri de noroi.

Viitura, produsă de ploile abundente din ultimele zile care au umflat apele și a inundat curtea școlii, a adus cu ea aluviuni și a afectat parțial infrastructura, notează G4Media.ro despre evenimentele din weekend.

FOTO și articolul integral – pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. desigur că toți avem „superputeri”. fiindcă, evident, sîntem supereroi!
    băi, ne-am tîmpit cu toții?