G4Media.ro

Ciucă afirmă că nu-l mai pune premier pe Ciolacu, dacă ajunge președinte.…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă afirmă că nu-l mai pune premier pe Ciolacu, dacă ajunge președinte. Susține că are în minte cel puțin cinci liberali pentru funcția de premier dar nu le poate da numele

Președinte PNL și candidat la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă a spus în emisiune la Digi24 că dacă va fi să ajungă premier nu-l va mai pune pe Marcel Ciolacu în funcția de premier. Ciucă a reiterat argumentul că își dorește o coaliție de dreapta, și evident și un premier de dreapta.

Întrebat pe cine ar pune premier de la PNL, acesta a răspuns: „Sunt multe variante. Am în minte cel puțin cinci persoane”. Chestionat cine s-ar preta pentru această poziție, Ciucă a spus: „Nu pot să le dau numele. Dumneavoastră le-ați da? (către moderator – n.red)”.

Nicolae Ciucă l-a ironizat din nou pe liderul PSD, Marcel Ciolacu – contracandidat la președinția țării – pe tema „meditațiilor” cu care social-democratul s-a lăudat recent, apreciind că „nu poți să îndeplinești anumite funcții dacă nu ai pregătirea necesară”.

„(…) Nu putem să ne medităm pentru ceva la care nu ne-am pregătit la timpul potrivit. (…) Trebuie să avem capacitatea să analizăm, să luăm decizii, sigur, și pe baza datelor pe care le furnizează consilierii”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat de ce Marcel Ciolacu nu apare deloc în cartea sa „În slujba țării”, Ciucă a răspuns: „Pentru că n-a făcut parte din viața mea. Coaliția cu PSD nu este despre cum vreau să arate România. A fost o decizie despre cum să trecem o situație complexă. Printr-un comportament onest am reușit să menținem echilibrul”, a comentat Ciucă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Uita ca Ciuca are totusi si o calitate, desi era greu de crezut.

    Are simtul umorului. Pacat doar ca e involuntar.

  2. Primul pe lista e ăăăă , al doilea pe lista e ăăăă … al treilea …âââ 😰🤥

  3. să rîdem cu „eroul” ciucă!

  4. Toate sunt cu „dacă „. Parcă…

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.