G4Media.ro

Circulația tramvaielor a fost blocată aproape 3 ore pe șoseaua Progresului din…

Sursa Foto: Info Trafic

Circulația tramvaielor a fost blocată aproape 3 ore pe șoseaua Progresului din Capitală, după un accident grav între un tramvai și un autoturism / Șoferul a murit / Suspiciuni că vatmanul a consumat substanțe psihoactive

Un accident grav s-a produs, joi dimineața, în Capitală, pe șoseaua Progresului, zona Carrefour Vulcan din Sectorul 5,  în care au fost implicate un autoturism și un tramvai. Șoferul mașinii a decedat și există suspiciuni că vatmanul consumase substanțe psihoactive. Circulația tramvaielor a fost oprită pe ambele sensuri de mers timp de aproape 3 ore. Șoferul lucra în SPP și era în timpul său liber, potrivit surselor G4Media.

UPDATE 10.40: S-a reluat circulația tramvaielor liniilor 1, 10, 11, 25 și 47 între Eroii Revoluției și Razoare.

Timp de aproape 3 ore circulația tramvaielor a fost întreruptă pe tronsonul Sura Mare – piața Dany Huwe.

În prezent cercetările Brigăzii de Poltiei Rutieră la fața locului s-au finalizat, iar calea de rulare a fost degajată de caroseria vehiculului implicat în accident.

STB SA informează călătorii că circulația tramvaielor s-a reluat în zona, însă va fi menținută temporar și linia naveta 625.

Cercetările privind cauzele accidentului de circulație care a provocat acest blocaj sunt continuate de Brigada de Poliție Rutieră. În paralel, o comisie tehnică a STB va efectua o anchetă cu privire la circumstanțele în care a avut loc acest accident.

Concluziile vor fi anunțate imediat după finalizarea anchetei Poliției

UPDATE 9.48: STB a anunțat că circulația tramvaielor 1, 10, 11, 25 si 47 este blocată, la această oră, pe tronsonul Eroii Revoluției – Răzoare. Călătorii sunt preluați de linia naveta autobuze 625 care circulă între Șura Mate și Piața Dany Huwe.

Astăzi, 19 septembrie 2024, în jurul orei 07:20, pe Șos. Progresului, în zona stației STB Inox, conducătorul unui autoturism ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai al liniei 47. Din această cauză calea de rulare a rămas blocată iar circulația liniilor 1, 10, 11, 25 și 47 a fost întreruptă. ⁠Pentru preluarea călătorilor, STB S.A. a înființat linia navetă de autobuze 625 care funcționează între Șura Mare și Piața Danny Huwe, a precizat STB.

⁠La fața locului au sosit echipele de intervenție ale STB și echipaje de la Brigada Rutieră a Capitalei și ISU.

În prezent, Brigada Poliției Rutiere derulează o anchetă în acest sens, pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul de circulație.

UPDATE 8.19: Șoferul a murit, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliție. Potrivit acestora, circulația tramvaielor este în continuare blocată.

UPDATE 8.44: Potrivit Brigăzii Rutiere, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șoseaua Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție.

În urma accidentului de circulație conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Se efectuează cercetarea fața locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul de circulație.

Conducătorul tramvaiul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Poliția face precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Circulația tramvaielor pe șoseua Progresului este restricționată pe ambele sensuri de deplasare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Un cocalar „special” mai putin

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.