G4Media.ro

Donald Trump spune că „probabil” se va întâlni cu Zelenski săptămâna viitoare,…

Sursa foto: Twitter / Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський

Donald Trump spune că „probabil” se va întâlni cu Zelenski săptămâna viitoare, în timpul vizitei în SUA / Și Kamala Harris s-ar putea întâlni cu liderul ucrainean

Candidatul republican la președinție Donald Trump a declarat miercuri că „probabil” se va întâlni cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care se va afla în SUA săptămâna viitoare pentru a se adresa unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU privind războiul Rusiei în țara sa, relatează The Guardian.

„Probabil, da”, a spus Trump ca răspuns la întrebarea unui reporter dacă se va întâlni cu liderul ucrainean. Trump nu a furnizat detalii suplimentare.

La rândul său, vicepreședinta și candidata la președinție Kamala Harris s-ar putea întâlni cu președintele Ucrainei la Washington săptămâna viitoare, au relatat CNN și Bloomberg, citând surse anonime.

Zelenski a declarat în august că dorește să prezinte un plan de pace președintelui american Joe Biden, vicepreședintelui Kamala Harris și lui Trump.

În timp ce Trump și Zelenski au vorbit la telefon în iulie, aceștia nu au mai vorbit personal din timpul mandatului lui Trump la Casa Albă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.