G4Media.ro

FOTO Culturi de canabis pe malul râului Hârtibaciu, în județul Sibiu /…

Sursa foto: IPJ Sibiu

FOTO Culturi de canabis pe malul râului Hârtibaciu, în județul Sibiu / Doi bărbați au fost arestați pentru trafic de droguri de mare risc

Doi bărbați de de 41 și 43 de ani au fost arestați de procurorii DIICOT Sibiu pentru trafic de droguri de mare risc după ce în urma unor percheziții s-a găsit o plantație de canabis pe malul râului Hârtibaciu, anunță IPJ Sibiu.

Patru percheziții s-au efectuat în 21 și 22 septembrie 2024 la cei doi bărbați, descoperindu-se că aceștia ar fi înfiinţat și întreținut două culturi de canabis outdoor, pe malul râului Hârtibaciu, în proximitatea localităților Hosman și Fofeldea, județul Sibiu.

Ulterior, ar fi recoltat și ambalat în 6 saci o parte dintre plantele destinate comercializării,  fiind prinși în flagrant delict, în timp ce le-ar fi transportat cu un autoturism.

”În urma activităților de urmărire penală și a perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost  descoperite și ridicate două culturi însumând 15 plante de canabis, aproximativ 40 de kilograme de muguri de canabis recoltați recent, 3 kilograme de substanță vegetală uscată,  echipamente și îngrășăminte necesare îngrijirii culturilor, obiecte purtând urme de substanță, grindere, sume de bani în lei, euro și lire sterline, precum și alte mijloace de probă”, anunță IPJ Sibiu.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus ieri arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.