G4Media.ro

Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la președinția României / Domnul președinte ar…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la președinția României / Domnul președinte ar trebui să desecretizeze toate cheltuielile din ultimii zece ani

Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la președinția României. ”Am decis să-mi depun candidatura după o perioadă pe care românii nu și-au dorit-o în mod deosebit. În ultimii 20 de ani am avut 17 guverne. Așa au procedat foștii președinți, pentru a-și prezerva puterea”, a spus el.

”Vin cu un plan pentru România, cu un crez politic și cu un angajament moral”, a mai spus Ciolacu.

”Cred că trebuie să ia sfârșit perioada în care președintele arată ură față de adversari sau vrea să distrugă un partid. Crezul politic nu poate fi realizat decât împărțind puterea. Un plan pentru România nu poate fi realizat decât la masă cu opoziția”.

”Președintele României trebuie să dea explicații asupra programului său, de ce face anumite deplasări, să meargă cu oamenii de afaceri și să spună transparent costurile fiecărei deplasări și câștigurile ei”, a mai spus șeful PSD.

Întrebat despre impozitarea muncii, Marcel Ciolacu a spus că ”Sorin Grindeanu și Mihai Tudose vor detalia programul de guvernare. Au avut întâlniri cu toți partenerii sociale, sindicate și patronate. Înțeleg că au ajuns la o formă finală și o vor prezenta în perioada următoare. Trebuie să venim cu o reformă a administrației centrale și locale”.

El a spus că e susținătorul familiei tradiționale și a adăugat că va veni cu un plan demografic în care se va stipula că avortul trebuie să fie ultima opțiune pentru o femeie.

Întrebat de ce nu îi cere șefului RAAPPS, instituție în subordinea sa, să desecretizeze cheltuielile făcute de președintele Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a spus că ”respect separația puterilor în stat. Dl președinte ar trebui să desecretizeze toate cheltuielile din ultimii zece ani. Oricum se vor afla”.

Ciolacu a spus că nu mai are întâlniri cu președintele PNL, Nicolae Ciucă: ”Respect decizia consultanților PNL”, a spus el zâmbind.

Alături de Ciolacu s-au aflat toți liderii centrali ai partidului, dar și lideri locali, cu excepția Gabrielei Firea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Ce ştiţi voi, voi nu ştiţi că credincioşii majoritari se împart în două categorii mari, cei care cer iertare lui dumnezeu şi cei care mulţumesc lui dumnezeu, dar ce nu ştiţi voi este că singurul adevărat credincios este cel care află că până nu se iartă nu poate să se mulţumească nici pe el nici pe dumnezeu. Odată ce au înţeles acest lucru trec la următorul nivel de înţelegere şi află că dacă îi ierţi pe ceilalţi doar aşa îi poţi mulţumi, iar odată înţeles şi acest lucru trec la alt nivel de înţelegere şi află ca odată ce i-ai mulţumit îţi cer iei iertare pentru nemulţumirile care ţi le-au făcut. Deci îi rugăm frumos pe politicieni iertaţi-vă pe voi însuşi pentru ce aţi făcut împotriva altor politicieni ca să vă puteţi ierta intre voi şi să puteţi să vă mulţumii şi să ieşiţi din pauza asta operativă şi să vă înţelegeţi aşa cum ştim că vreţi să vă înţelegeţi(balta are mulţi peşti deci nu este nevoie să vă supăraţi între voi din cauza peştelui Iohannis, iertaţi-l pentru ce a făcut că nu ştie ce face şi continuaţi-vă idila voastră politică mai departe şi căutaţi-vă alt peşte).

    Oameni buni voi aţi început să încurcaţi guvernarea ţării cu politica şi politica cu politicienii aşa cum faceţi şi cu emoţiile.
    Voi sunteţi ca cei care credeţi că credinţa religioasă stă doar în bisericile care îi reprezintă şi din cauză că oamenii se cred îngeraşi se adună în biserici(excepţiile se exclud ca să nu fim înţeleşi greşit, noi vorbim de majoritatea cealaltă care din păcate sunt mai mulţi).
    Păi realitatea este alta pentru majoritatea credincioşilor, credinţa este una, biserica este simbolul unde se adună ei, iar ei se adună la biserică pentru că se simt păcătoşi.
    Aşa este şi cu cârmuirea ţării, conducerea ţării este una, guvernarea este unde se adună politicienii, iar politicienii se adună cum se aseamănă dacă sunt păcătoşi.
    Mai simplu spus dacă vrei să îi vezi pe cei mai mari păcătoşi dintre pământeni te duci să îi vezi în biserici sau în parlamente(fără să supărăm bisericile sau parlamentele că sunt instituţii care se doresc respectabile, noi vorbim despre cei care se îngrămădesc prin ele din motive greşite, toate le înţeleg cu susul în jos când de fapt este pe lnvers, toţi sunt pe lnvers dar ei se ceartă între ei care este mai pe lnvers decât ceilalţi, ironică situaţia, credem că dumnezeul face glume cu noi de ne pune să asistăm la altfel de situaţii).

    Acuma că v-am făcut introducerea şi aţi înţeles ce aţi înţeles să vă explicăm mai clar la ce situaţie suntem obligaţi să asistăm:
    ……………..
    – Individul politic Ciolacu-Ciucă-Iohannis-sectoristul sunt personaje politice cu credinţele şi aspiraţiile lor.
    – Fiecare dintre indivizi au aspiraţii şi credinţe care şi le urmează, în cazul unora dintre indivizi aspiraţiile neîndeplinite face diferenţa dintre a ajunge în rai sau în lad.
    – Toate personajele din poveste au credinţe personale care şi le îndeplinesc prin biserica lor cu adepţii care şi i-au adunat.
    – Sectoristul vrea să rămână în rai cu ajutorul adeptul Iohannis.
    – Iohannis vrea să rămână în rai cu ajutorul adeptul Ciucă.
    – Ciuca vrea să rămână în rai cu ajutorul adeptul Ciolacu.
    – Numai ciolacu a rămas să afle că a fost aruncat din rai in lad şi i s-a tăiat aripile doar pentru că nu a fost de acord să se sacrlflce pentru toţi ceilalţi ca ei să rămână în rai.
    ……………..
    Să vedem ce am înţeles, sectoristul ia spus la Iohannis să se ducă la senat, sectoristul ia spus lui Ciucă să se ducă la preşedenţie, iar toţi ceilalţi de dinainte ia zis lui Ciolacu să se ducă la el la partid şi chiar dacă nu doreşte partidul să îşi sacrlflce viitorul politic şi să treacă peste partid şi pe Iohannis obligatoriu să îl pună la senat.
    Să vedem ce a ieşit, Ciolacu nu a vrut să fie dat jos de partidul lui şi să îşi sacrlflce cariera politică, de zeii s-au supărat pe Ciolacu şi nici nu mai vor să îi vorbească, de acuma este mare zâzanie în ceruri şi vor să îl arunce în lad.
    Ce credem noi că se va întâmpla, zeii îi vor tăia aripile lui Ciolacu şi îl va arunca in lad între pământenii de rând fără nici o putere zeiască ca pedeapsă că a fost împotriva zeilor, apoi vor prelua agreslv PSD şi îi vor obliga să facă ce nu a vrut să facă Ciolacu(deci este evident că vom aştepta să vedem ce kompromat îi vor pregăti lui Ciolacu care sigur va fi într-un moment cheie al alegerilor ca să nu o mai poată întoarce).

    Mai simplu spus voi chiar aţi crezut că Ciolacu ar fi mers împotriva partidului şi votanţilor lui ca să se supere pe el şi care ar fi făcut să nu mai tragă pentru el la alegeri şi ar fi dus la pierderea alegerilor pentru Ciolacu?….Păi dacă aşa aţi crezut înseamnă că nu v-aţi aşteptat la reacţia lui Ciolacu în legătură cu Iohannis de a intrat aşa mare zâzanie între voi, era evident că el va spune NU şi NU cum a vrut partidul şi votanţii lui oricât de mult aţi vrea voi DA şi DA ca să vă salveze pe cei de la PNL(logic, auzi la ei să se sacrlflce Ciolacu pentru ei doar că a a fost bun cu ei şi le-a dat o mână la locale de acuma ei îi vor şi capul, nu au nici o limită, mai au puţin şi vor cere să fie vioara întâi şi la preşedenţie şi în parlament şi pe PSD să îl ţină doar de balama şi să le arunce câte un os din când în când, auzi la ei, nu le-a mers cu USR şi credeau că vor putea să o facă cu PSD). Diferenţa dintre USR şi PSD la metodele folosite de PNL pe aliaţii lor este că USR nu erau dlsperaţl nici după clolan şi nici să deţină c0ntr0lul justiţie, la PSD este lnvers, motiv pentru care PSD va sta la guvernare indiferent dacă vor PNL cu ei sau nu ca să poată sta cu ochii pe clolan şi justiţie.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.