G4Media.ro

Fost coordonator al Campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, Valeriu Gheorghiță a avut…

sursa foto: Captura video Instagram

Fost coordonator al Campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, Valeriu Gheorghiță a avut nunta cu celebra actriță Monica Bârlădeanu

Medicul militar Valeriu Gherghiță (care și-a câștigat notorietatea în spațiul public din postura de coordonator al campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, a avut, sâmbătă, nunta cu celebra actriță Monica Bârlădeanu, la Palatul Snagov. Conform surselor G4Media, mai multe personalități ale lumii mondene s-au aflat printre invitați.

Despre cei doi s-a speculat încă de anul trecut că sunt într-o relație de cuplu și că Valeriu Gheorghiță a divorțat de prima soție. Anul acesta medicul a fost văzut purtând verghietă, presa mondenă speculând că s-a căsătorit cu Monica Bârlădeanu.

Valeriu Ghoerghiță are 42 de ani iar din 2022 e manager al Spitalului Clinic de Urgență „prof. dr. Agrippa Ionescu”, fiind parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații. Monica Bârlădeanu împlinește în decembrie 46 de ani, e actriță, lucrând ca model inclusiv pentru reclame televizate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. S-a intalnit tusea cu junghiul.

  2. Cum SRI-istii se casatoresc doar intre ei, ce ne spune nunta asta despre Monica Barladeanu?

  3. Gheorghiță te-ai dus seara la portiță și ce să vezi ai dat de… Monica. Ai grijă și verifica lista să vezi la ce număr ești trecut. Nu cred că ești eligibil, ca lista lui Ciolacu pentru parlamentare. Dacă ești în prima treime e bine, dacă nu, eu nu-ți dau mai mult de 2 ani.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.