G4Media.ro

Șoșoacă anunță miting, duminică, în fața Curții Constituționale, după ce candidatura sa…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Șoșoacă anunță miting, duminică, în fața Curții Constituționale, după ce candidatura sa la președinția României a fost invalidată

Reprezentanta SOS România, Diana Șoșoacă, își cheamă susținătorii, duminică dimineața, la ora 08:30,  la un miting în fața Curții Constituționale, „pentru apărarea drepturilor care ne sunt încălcate”.

Șoșoacă a fost scoasă ieri din cursa alegerilor prezidențiale, după ce cinci dintre judecătorii Curții Constituționale au votat pentru invalidarea candidaturii sale.

Val de reacții din partea PNL și USR prin care decizia Curții Constituționale e pusă la îndoială, fiind acuzată imixtiunea politică și avantajul care îi revine lui Marcel Ciolacu, după ce Șoșoacă a fost exclusă din competiția electorală.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, candidat la prezidențiale a transmis că „finala prezidențială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții”. „Românii vor ieși la vot, iar PSD nu va lua toata puterea politică și economică așa cum vrea acum”, a mai transmis Ciucă.

Lidera USR, Elena Lasconi – candidată la președinția României – a spus și ea că decizia de excludere a Dianei Șoșoacă „e un vis împlinit pentru Marcel Ciolacu, candidatul PSD la președinție”.

PSD a transmis un comunicat oficial, precizând că așteaptă motivarea CCR, în privința deciziei de excludere a reprezentantei SOS România, din cursa prezidențială. ”Pe de altă parte, diverse partide sau candidați la președinție care acuză intruziuni politice în deciziile CCR manifestă un profund dispreț față de ordinea constituțională și statul de drept din România”, a mai transmis PSD.

sursa foto: Facebook

Știre în curs de actualizare

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Mare greseala au facut cei de la CCR, institutie care trebuia inchisa de mult. N-as fi votat cu Sosoaca nici daca era singura candidata, dar nici nu pot sa nu vad abuzurile puterii. Aceasta institutie este adevaratul pericol pentru democratia din Ro, Guvernul isi da singur derogare de la lege, ce garantie mai avem ca alegerile sunt corecte? Personal constat ca nivelul a ajuns foarte si jos si nu am cu cine sa votez, deci o sa-mi anulez votul, desi un boicot la nivel national ar fi cel mai bun. Dar cu cine? Lehamite si scarba in loc de speranta, asta ne-a adus Klaus turistul…

    • Reformarea Romaniei trebuie sa aiba OBLIGATORIU in vedere ca prima necesitate reformarea CCR.
      CCR tine loc de legiuitor si de Constitutie. Deciziile CCR adauga la prevederile Constitutiei, iar compozitia CCR este impusa prin decizie politica si implicit, deciziile sunt impuse de partitdul care detine majoritatea in CCR.
      CCR nu este definit ca neutru. (nu, nu „echidistant”! asta e o mare gogoritza)

  2. Oameni buni aşa le-aţi încurcat încât l-aţi încurcat cu totul pe Guşă. Suntem curioşi acuma Guşă pe cine va susţine la preşedenţie dacă a rămas fără Şoşoaca, i-aţi termina toată propaganda, nici sondajele nu îi mai ies, acuma o să trebuiască să se descopere şi să susţină pe faţă PNL cum ştiu toţi cei cu inteligenţă peste medie că o face, nu i-aţi mai lăsat nici o acoperire, nu mai are iepuri pe care să îi laude. AUR care este iepurele care fuge după electoratul USR nu îl mai acceptă pe Guşă de când a încercat să îi preia partidul lui Simion. SOS care este iepurele care fuge după electoratul PSD nu îi mai are. USR este evident că este ţinta predilectă al lui Guşă că vorbeşte de ei în discursul lui mai mult decât ceilalţi toţi despre care vorbeşte, de fapt când se adresează despre alţii îi pune în antiteză tot timpul cu USR(de fapt aşa fac toţi, toţi se pun în antiteză cu USR şi încercă să convingă lumea că sunt mai buni ca USR, iar dacă nu reuşesc încearcă să îi facă pe USR mai răi ca ei).

    Râdem noi râdem dar ca Guşă vor fi mulţi care au rămas încurcaţi, de acuma o să observaţi o expl0zie subită de susţinere pentru Terhes următorul înlocuitor al lui Şoşoaca pe partea stângă, Simion încă supravieţuieşte că se crede că atrage votantul USR şi nu cel al PNL, când se vor prinde că dacă ar atrage elect0ratul USR demult aveau mitinguri reuşite fără să plătească mitingişti şi autocare cade şi Simion(este previzibil, dacă succesul celor de la PNL va fi mai mic ca cel al USR în primul tur la prezidenţiale pe Simion îl vedem ca şi căzut de acuma).
    Dacă vă întrebaţi Geoană din ce film este nu este greu de ghicit, el este din filme din alea playboy, este iepuraşul VIP universal, suav şi crăcănat va sta şi la cei de stânga şi la cei de dreapta şi evident şi la cei centrali cunoşti ca şi mari morcovari de ii este frică vulpi de ei mai rău ca de tămâie(aţi aflat cine este morcovul care sperie vulpea ca să ştiţi cine este iepurele deja speriat?😏).

    Ce ştiţi voi, dacă aţi fi trăit în cele două lumi(comunistă şi democrată) aţi fi ştiut că primul lucru care s-a făcut după 90 a fost să fie înlocuite cărţile din librării cu tot cu librării cu playboyurile de pe tarabe, de atuncea a început educaţia care o aveţi azi de se iese aşa la urne(de nici nu este de mirare că cultivarea naţională este despre sule, hunii de la atâta cultură au prins şi frică de sule de la atâtea culturi de sule, numai lanuri de ştiuleţi văd, ar trebui să fie scoasă cartea pe tarabe „De veghe în lanul de sule”, sigur ar avea succes şi s-ar preda în şcoli cum s-a întâmplat şi cu cartea „De veghe în lanul de secară”).

    • pentru tine o sa se gaseasca cineva care sa propuna comentarii limitate la 1024 de caractere.

    • Atunci o să bage cate 7, unul după altul :))

    • Si eu daca scriu nici 10 cuvinte nu se publica si el trece de filtru…

    • Un grup de comentatori intreaba: care-i smecheria de ti se permit comentarii atat de lungi? Promit sa fac o donatie daca ne spui.

  3. …doar un judecator poate decide daca cei care vor protesta sunt „susținătorii”. ca am tot vazut cazuri de distrugatori… cei care nu sunt in stare de dialog logic si care atunci doar urla… cred ca si la PSD la cei aflati in pozitie de conducere se poate observa (agresivitatea verbala si nu numai)

  4. Balena rusofilă nu avea nicio șansă, așa că CCR a transformat-o într-o victimă.

    • Cu siguranta nu avea sanse dar acum se victimizeaza si isi creste procentul electoral , procent ce se va duce la Simion. De fapt asta urmaresc PSD PNL sa creasca un adversar artificial pentru a spune ca ei sunt varianta cea mai buna decat sa ajunga extremistii la putere si chipurile ei ne salveaza de un bau bau imaginar.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.