G4Media.ro

Scandal în Franța. Fosta ministră pentru Egalitate, Aurore Bergé – acuzată că…

Aurore Bergé / Foto: Youtube.com/ RTL

Scandal în Franța. Fosta ministră pentru Egalitate, Aurore Bergé – acuzată că ar fi împiedicat formarea unei comisii parlamentare care să analizeze problemele din creșele particulare

Aurore Bergé, fosta ministră pentru Egalitatea între femei și bărbați și actuală deputată în formațiunea Ensemble pour la République, a anunțat că a depus recent o plângere pentru defăimare, în urma acuzațiilor apărute în cartea jurnalistului Victor Castanet, „Les Ogres”, scrie Le Figaro.

Cartea, publicată la începutul lunii octombrie, susține că Bergé ar fi împiedicat formarea unei comisii parlamentare care avea scopul să investigheze neregulile din creșele private și că ar fi avut o înțelegere secretă cu Elsa Hervy, delegată generală a Federației Franceze a Firmelor din domeniul Creșe (FFEC).

În carte, jurnalistul Castanet afirmă că Bergé ar fi colaborat în secret cu Elsa Hervy pentru a preveni ancheta parlamentară asupra creșelor private.

El sugerează că Bergé s-ar fi întâlnit cu Hervy pentru a discuta cum să gestioneze comunicarea media legată de scandal, astfel încât să fie evitată o critică publică asupra politicii guvernamentale.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.