G4Media.ro

Universitatea din București, după ce o studentă a ajuns la dermatologie cu…

Foto: Universitatea din București/ captură Youtube.com

Universitatea din București, după ce o studentă a ajuns la dermatologie cu zeci de înțepături de ploșnițe în prima noapte la cămin: Am făcut verificări repetate, nu am găsit niciun fel de insecte. Mobilierul este nou

Universitatea din București (UB) reacționează după ce o studentă cazată în căminul C din complexul Grozăvești a ajuns la dermatolog cu zeci de înțepături de ploșnițe în prima noapte la cămin. Instituția spune că, în urma situației produse în această săptămână, a făcut verificări repetate și nu a găsit niciun fel de insecte, relatează Edupedu.ro.

Mobilierul din camere este nou, de cel mult o lună, iar cea mai recentă dezinsecție a fost pe 23 septembrie, potrivit UB.

Poziția instituției vine după apariția mai multor articole de presă despre o studentă de la Facultatea de Biologie a UB care a ajuns la spital cu răni de la mușcăturile ploșnițelor.

Reprezentanții Universității din București transmit că, după ce administrația căminului a fost notificată de situația de joi, 3 octombrie, au făcut mai multe verificări, inclusiv sâmbătă și duminică dimineață.

„În urma acestora, nu s-a găsit niciun fel de insecte niciunde în spațiul camerei sau în afara ei”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.