G4Media.ro

Stelian Ion: Ciolacu a devenit unul dintre cei mai periculoși și sinistri…

Photo 82371523 © roibul | Dreamstime.com

Stelian Ion: Ciolacu a devenit unul dintre cei mai periculoși și sinistri hoți ai acestei țări / Avem o singură șansă să scăpăm de hoți: PNL să o sprijine pe Lasconi și să formăm un guvern de dreapta

Stelian Ion, fost ministru USR al justiției, l-a catalogat pe șeful PSD Marcel Ciolacu drept ”unul dintre cei mai periculoși și siniștri hoți ai acestei țări” pentru că ”a folosit CCR pentru a denatura competiția democratică și a-l împinge pe Simion în turul 2”.

”Cea mai gravă formă de furt este furtul democrației unei țări. Prin ce a făcut aseară Ciolacu, folosind CCR pentru a denatura competiția democratică și a-l împinge pe Simion în turul 2, Ciolacu a devenit unul dintre cei mai periculoși și sinistri hoți ai acestei țări. Șoșoacă are un comportament execrabil, e rusofila asumată. Dar nu despre asta e vorba acum. Iar toți cei care spun că luptă pentru a păstra democrația trebuie să facă această diferență”, a spus Stelian Ion într-un comunicat.

”L-aș întreba pe dl. Alex Florența, procurorul general al României: a început cumva urmărirea penală împotriva Dianei Șoșoacă pentru infracțiunea de trădare și nu știm? Pentru că dacă nu a început, iar instituțiile statului, serviciile de informații, CCR-ul folosesc argumentul “trădării” Dianei Șoșoacă doar pentru a o scoate din joc și a-l favoriza pe Simion înseamnă că, de fapt, CCR-ul și celelalte instituții implicate calcă în picioare Constituția și legile țării și fac praf democrația, în loc să o apere. Sunt precum lupul, paznic la oi”, a mai spus el.

Liderul USR a mai spus că singura șansă pentru a învinge PSD e ca PNL să renunțe la candidatura lui Nicolae Ciucă și să o sprijine pe Elena Lasconi.

”Avem o singură șansă să scăpăm de comuniștii aceștia, hoți la drumul mare: PNL și Ciucă să arate că sunt într-adevăr “în slujba țării”, nu a hoțului de Ciolacu, și să o sprijine pe Lasconi pentru a câștiga președinția și a forma un guvern de dreapta. Nu e loc și nici vreme de orgolii. Dl. Ciucă nu are nicio șansă să intre în turul 2, iar PNL știe asta. E o decizie grea, dar dacă PNL nu face asta, înseamnă că devine părtaș și la acest atac brutal asupra democrației. Nu mai puteți da vina pe Iohannis, aveți în față o alegere: gașca hoților lui Ciolacu, sau o guvernare de dreapta”, a spus el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Pnl să o sprijine pe Lasconi – mor de râs!

    • eu cred ca PNL stie ca e singura lor sansa sa poata cere un osicior mai mare de la PEESEEDEE .. ar fi singurul atu .. ciuca e clar ca nu are nici o sansa … si un presedinte PEESEEDEE e o condamnare sigura pt PNL la firimituri

  2. Un usr-ist vorbește de hoție …dar cum se vor numi parlamentarii USR daca vor încasa pensii speciala pt mandatul 2020-2024?

  3. iar se fumeaza tare la usr

  4. Cand bati cu partidul la 6% , dar te gandesti ca faci o majoritate in jurul promteristei, nu poate sa fie decat o iarba foarte buna .

  5. Doamna Lasconi a spus ca CCR-ul nu trebuia să o elimine pe Șoșocă din cursa pt. Cotroceni doar pt. că este omul Rusiei , ca este anti-UE/NATO etc……dar astăzi a spus ca Teodosie este omul Rusiei din BOR și că trebuia demult dat afară din BOR….Excelent raționament și comunicare.

  6. Fumează ceva foarte bun ăsta.
    Băiețel care te-ai chinuit 8 luni sa elimini pensiile speciale. USR și Lasconi sunt în spate, sa sprijine ei PNL și pe Ciucă.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.