G4Media.ro

PSD anunță că nu va avea pe listele de candidați persoane trimise…

Foto: Facebook/ PSD

PSD anunță că nu va avea pe listele de candidați persoane trimise în judecată pentru fapte de corupție

Consiliul Politic Național al PSD a hotărât marți, cu unanimitate de voturi, ca pe listele electorale ale partidului pentru alegerile parlamentare să nu fie incluse persoane care au fost trimise în judecată pentru fapte de corupție, fapte asimilate celor de corupție sau incompatibilități, potrivit unui comunicat al PSD.

PSD critică USR pentru că a pus-o pe lista de candidați la Senat în București pe fosta primăriță din Sectorul 1, Clotilde Armand, care a fost trimisă în judecată.

”Potrivit legii, candidaturile penalilor de pe listele USR pentru Parlament n-ar fi putut fi validate fără semnătura personală a președintei USR Elena Lasconi. Este cel mai rușinos act de trădare a electoratului din România și cea mai puternică probă privind dublul standard practicat de USR. „Alături de penali în funcții publice” a devenit o practică uzuală a USR, cu acceptul explicit al noii conduceri instalate după eșecul electoral din această primăvară”, arată PSD în comunicatul citat.

Luni, fostul ministru PSD al Agriculturii, Adrian Chesnoiu,  a anunțat că s-a retras de pe listele PSD Olt pentru alegerile parlamentare. El este trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.