G4Media.ro

BREAKING Ciolacu: Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

BREAKING Ciolacu: Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru mai mult în detalii

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, seara, la România TV, că ”anul acesta România va intra în Schengen terestru”. ”Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru mai mult în detalii. Atât eu cât și ministrul de interne și externe am avut un dialog cu partenerii noștri din UE”, a mai spus Ciolacu.

Ministrul de interne din Austria, Gerhard Karner, a declarat, săptămâna trecută, înaintea unei reuniuni cu omologii săi din UE, că nu a sosit încă momentul pentru admiterea deplină a României şi Bulgariei în spaţiul Schengen, dar există motive de optimism prudent.

„Suntem pe drumul cel bun, dar nu la capătul drumului”, a declarat Gerhard Karner, citat de Kurier.

Austria blochează în prezent admiterea deplină a Bulgariei şi a României, care de la sfârşitul lunii martie sunt membre ale „Air Schengen”. Controalele la frontierele aeriene şi maritime au fost astfel eliminate, dar nu şi cele terestre, considerate cele mai importante.

Actualul comisar UE pentru afaceri interne, suedeza Ylva Johansson, şi-a exprimat dorinţa de a asista la ridicarea controalelor la frontierele interne cu România şi Bulgaria înainte de încheierea mandatului său. Este de aşteptat ca aceasta să-i lase locul succesorului său desemnat, actualul ministru austriac de finanţe Magnus Brunner, în decembrie sau ianuarie, odată cu învestirea noii Comisii Europene.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

29 comentarii

  1. Perfect, putem pleca după ce ieșiți iar voi fără să ne mai deranjeze cineva la graniță.

  2. IN SFARSIT o situatie win-win.
    Poate Ciolacu are dreptate si in sfarsit intram in Schengen – URAAAAAA…
    Ori Ciolacu nu are dreptate si prostia asta o sa-l coste FOARTE scump electoral – URAAAAA…

  3. Marcel vrea să fie interesant și amuzant înaintea alegerilor.

    Nu mai țin minte câți au spus de-a lungul anilor ca în timpul mandatelor lor se va întâmpla o mare brânză.

    • astia din capul listei au lins-o pe paraschiva. asa ca au mai multe sanse

    • Si ce vina avem noi ca sunteti naivi si apoi ne votati?
      Nu este vina noastra ce va spunem si este vina vostra ca ne credeti?

    • Băi ăsta de deasupra, noi NU vă votăm. VOI FURAȚI VOTURILE. Ți-am scris cu majuscule, poate pricepi.

  4. Normal că va intra… doar urmează alegerile… Nu se zice că și minciuna e tot vorbă? Măi Pinocchio, ți-a crescut nasul până în Austria…

  5. Vrea să facă pe interesantul, atât!

    • Ai supravieţuit „@Marcel Radu”, am crezut că te-am pierdut când am văzut că a dat nervii în tine după ce te-a lovit ăla logic.
      Ai grijă la ăla că dacă te loveşte logic la nivel avansat nu mai scapi, treci pe medicamente, aşa au început toţi postacii care nu mai sunt pe aicea, cu nervi şi apoi au început să îl urmărească şi să îl hărţuiască la fiecare postare, iar în stadiu final au dat în isterie acută.
      Pe un postac PNL-ist pe aicea aşa la lovit logic că făcea ca animalele, cotcodăcea şi lătra, era pe vremea când Cîţu se credea Superman, bănuim că şi pe Cîţu tot el la lovit logic.
      Fi atent, odată ce ajungi în faza finală isterică ultimul gest care îl fac toţi cei loviţi logic de el este să se plângă la G4media că li se face building postacal, daaa, apoi o să îţi pierzi toată voinţa şi te predai cu totul, vei anunţa că te laşi de postat pe aicea că este prea mare presiunea logică la care eşti supus.
      Nu este de joacă cu logica lui măi „@Marcel Radu”, fi calm şi când simţi că te ia isteria te muşti de ouă ca să prinzi putere să ieşi din plasa hipnotizări logice care o practică ăla, OK?

    • La Balaceanca!

  6. Da asa este are dreptate …..v a întra…într-adevăr v a intraaa… Ciordacu la….push…push..push kărie

    • Statististic vorbind…șansele sunt mult mai mai să inre covrigaru la push..push…puuuushkarie

  7. Din 2016 tot va spun ca va da 40% de acuma ar trebui sa veti deja 80% si sa nu va mai trebuiasca nici o marire, dar minune ati ajuns sa aveti preturile,taxele,inflatie cu peste 80%.
    Logica nostra ne spune ca daca va da 80% si va ia dupaia mai mult ca 80% este clar ca va aveti rau cu matematica de nu vedeti decat ce va dau dar nu vedeti ce va iau, deci este evident ca scaderile cu minus nu le stiti.
    Va poate promite orice, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiti naivi si sa credeti orice.

  8. O gogoasa electorala. Ciolacu minte mai mult decat respira!!!

  9. gata frate asta e! Ciolacu e cool, el stie si are info …. o sa intram … ne baga el … ma mult , o sa fie prima data cand in sfarsit o sa avem si noi un presedinte jmeker. cu doi de jme

  10. va spun daca ma alegeti , daca nu, nu va spun !!!

  11. Ciolacu minte cum respiră. Luați pe invers tot ce declară

  12. Explicati-mi si mie, si in UE Ciolacu umbla cu sistemul PCR? Pai in strainatate nu se aude nimic, dar pe ”sub mana” vom fi si noi bagati in UE, ca a facut salvatorul o combinatie.

    Vrajeala de 2 lei.

  13. Ăştia ne spun orice numai să ne câştige votul, mai au puţin şi ne spun să se fac de dreapta cu program de guvernare democratic şi nu comunist cum aveau până acuma, ăştia vor să le ia şi electoratul celor de la PNL ca să elimine PNL ca intermediar între ei şi votanţii lor, ăştia vor totul ca şi PNL, o să ne vrea şi ciolanele(banii) să ne ia după ce ne-au furat totul şi ne-au lăsat în ele goale, nimica nu vor să ne mai lase, tot ciolanu vor să fie numai al lor.

    Este timpul să vă lovim iarăşi logic ca să înţelegeţi în ce bulă matematică trăiţi, poate reuşim să vă spargem bula ca să puteţi ieşi din ea.

    Prin 2016 când a început atacul statului paralel asupra statului ăla singular aveaţi salariul minim de 1800 şi ceva, azi imediat va ajunge la 4000 şi ceva, iar vouă vi s-a mărit deja de două ori cu 40%.
    Iar acuma vă avertizăm de dinainte că urmează lovitura logică ca să nu vă ia prin surprindere: 40%+40%=80%, care nici măcar nu se apropie cu inflaţia de peste 300% care s-a făcut din 2016 până acuma, de normal ar trebui să vă mai dea încă 220% de pomeni că să fiţi măcar cum aţi fost în 2016.

    Măi fraţilor când v-am spus că noi am mai fost milionari în salarii şi pensii dar tot la fel de săraci nu ne-aţi ascultat, acuma dacă mai merg în ritmul ăsta veţi ajunge şi voi milionari în salarii şi pensii dar tot la fel săraci veţi fi şi voi, iar când este pe cale să ajungeţi miliardari fac ce fac de obicei şi fac o denominare şi mai taie câteva zerouri, de apoi o luaţi de la capăt cu datul cu o mână şi luatul înapoi cu trei mâini până veţi ajunge iarăşi milionari în salarii şi pensii, de o să vă învârtiţi în cerc la infinit în bula voastră(secretul nu este mărirea salariului-pensiei şi mărirea puterii de cumpărare a banului vostru indiferent de cât de mic este în numere salariul, poate să fie salariul-pensiea şi de 100 de lei dacă cu un leu poţi cumpăra cât cu 1000 de lei de acuma şi nu invers cum se întâmplă acuma care nu este decât o escrocherie care să vă ia ochii).

    Vreţi să vă amintim că ouăle alea de găini, nu alea care aţi ajuns să vi le muşcaţi singuri si care erau de 30-50 de bani în 2016, iar acuma dacă vă uitaţi la ce preţuri au ouăle de nu vi le mai permiteţi vă vine să vă muşcaţi unul pe altul de ouă la ce fomişti sunteţi(vreţi să vă amintim şi de preţul la cartof în 2016 să vă vină să vă muşcaţi şi de altceva că am văzut că toţi numai după ele umblaţi de când nu mai aveţi carne prin frigider, mai sunteţi şi mofturoşi că nu vă place găina bătrână şi numai carne tânără şi proaspătă de cocoşi de la USR).

    Dacă nu aţi fost loviţi destul de logic sigur la ce urmează va fi lovitură cu efecte de sumanii.
    …………………..
    Strategia paralelilor de dinainte de 2016 era ca o tură să fure tot iar după ce nu mai este nimica de furat să vină alţii să le cureţe mizeria şi să facă lucrurile neplăcute politic şi să aducă alţi bani, apoi veneau iarăşi ei şi furau iarăşi totul.
    Acuma din disperare şi ca să pună mâna pe justiţie nu mai vor să plece de la guvernare ca să nu scape iarăşi justiţia din mână, care face să nu mai fi fost nimeni pe la guvernare în afară de ei să fac rost de bani, motiv care au furat deja totul fără să mai facă nimeni bani. Acuma au ajuns să se fure între ei în coaliţie că nu mai sunt bani, apoi vor ajunge să se fure chiar pe ei în partid din lipsă de bani. Şi aşa vor merge tot înainte de frica justiţiei până va da faliment tot statul, apoi vor fugi sau vor fi fugăriţi de la guvernare de nevoie(nu că ar vrea) şi vor veni alţii să le cureţe mizeria care nu va fi plăcută şi care ca imagine politică va da rău, iar voi cum sunteţi uituci după ce vă fac ăştia curăţenie şi vă aduc şi bani îi aduceţi iarăşi pe ăialalţi înapoi să fure totul şi să facă iarăşi mizerie.
    …………………..
    Mai simplu spus pas cu pas statul intră în recesiune din cauză că nu vor să lase justiţia din mână şi să mai lase şi pe alţii la guvernare care ştiu să facă bani şi nu doar să fure.

  14. De ce nu ai avea încredere în Ciolacu?

  15. Sloganul lui Ciolacu :
    „Vorbe, nu fapte !”

    Promisiuni prentru decerebratii care voteaza Psd, ca trolul trepanat cu multe comentarii de mai sus .

  16. Gogoașa asta o să te coste alegerile, covrigarule. Nu c-ar fi mare bai…

  17. Austria spune NEIN, Ciolaku spune da. Cine minte?