G4Media.ro

Ciucă, despre planul anunţat de Becali pentru intrarea lui George Simion în…

Sursa foto: facebook.com / Nicolae Ionel Ciucă

Ciucă, despre planul anunţat de Becali pentru intrarea lui George Simion în turul doi la prezidenţiale, cu Marcel Ciolacu: Când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi despre planul anunţat de Becali pentru intrarea lui George Simion în turul doi la prezidenţiale, cu Marcel Ciolacu, că atunci când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, trebuie să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios, transmite News.ro.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Giurgiu despre afirmaţiile lui George Becali privind un plan pentru intrarea în turul doi la prezidenţiale a liderului AUR, George Simion.

”Eu sunt creştin-ortodox, Gigi Becali este creştin-ortodox. A fi ortodox înseamnă să fii drept credincios, ca atare, când este vorba de ceea ce spune Gigi Becali, să îl credem şi să îi dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios. Nu comentez ce spun unii şi alţii. Nu sunt comentator”, a spus preşedintele PNL.

Despre afirmaţia lui Rareş Bogdan privind o susţinere a lui Simion în turul doi, Ciucă a răspuns: ”Asta trebuie să o clarifice Rareş Bogdan”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ciuca, dandu-si din nou masura pr0stiei.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.