G4Media.ro

Gigi Becali susține că Sebastian Ghiță i-a cerut să îl ajute pe…

Sursa foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Gigi Becali susține că Sebastian Ghiță i-a cerut să îl ajute pe George Simion și că fondatorul România TV e ”cel mai important om din PSD” datorită televiziunii. Cine e mogulul fugar Ghiță

Gigi Becali, candidat AUR la alegerile pentru Camera Deputaților, a declarat la Realitatea Plus că Sebastian Ghiță i-a cerut să îl ajute pe George Simion să ajungă în turul 2. El a mai spus la Antena 3 că Sebastian Ghiță, fondatorul România TV, e ”cel mai important om din PSD” datorită televiziunii sale cu care îi atacă pe adversarii politici ai PSD.

„Cu Sebi Ghiță – eram cu Simion lângă mine, la palat. L-am sunat eu și cutare. Și mi-a zis: Băi, nea Gigi, hai să-l băgăm în turul doi pe Simion”, a spus Becali la Realitatea PLUS despre discuția cu Sebastian Ghiță.

Ulterior, Becali a dat detalii despre Sebastian Ghiță într-o emisiune la Antena 3.

”Au vorbit în numele lor ca susținători PSD. Ghiță ca un fel de om care trage PSD după el pentru că are RTV care atacă toți adversarii PSD. Cel mai important om din PSD e Sebastian Ghiță. El e cel mai important om din politică. Eu sunt prieten cu el, i-am spus: Sebastian, nu e în regulă”, a spus Gigi Becali.

În 17 octombrie, AUR a depus lista candidaţilor pe Bucureşti la alegerile parlamentare, în care George Simion, preşedintele formaţiunii, este cap de listă la Camera Deputaţilor, urmat de George Becali.

Sebastian Ghiță, fondatorul RTV, a fugit în Serbia cu o zi înainte de a fi inculpat într-un dosar DNA. Autoritățile judiciare din Serbia au refuzat extrădarea lui Ghiță în România. Într-o înregistrare difuzată de RTV după fuga sa, el a prezentat două nume despre care susținea că sunt agenți CIA.

În 2023, România TV, televiziunea fondată de fugarul Sebastian Ghiță, i-a dat platformă timp de peste o oră Marinei Tauber, vicepreședintele partidului pro-rus al mogului fugar Ilan Șor. Tauber a fost invitată în emisiunea lui Victor Ciutacu în ziua în care ea a organizat un nou protest împotriva conducerii pro-occidentale a Republicii Moldova, protest la care mai mulți participanți au vrut să pătrundă în clădirile guvernamentale. Marina Tauber a prezentat în intervențiile de la RTV narațiunile propagandei ruse: Maia Sandu vrea să târască Moldova în război, Maia Sandu distruge economia și nivelul de trai al populației, Republica Moldova trebuie să stea departe de orice alianță.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Eposibil ca Ghita sa fie de fapt , seful psd , fiind ”seful”finantatorilor e si seful celor ce dau comenzile in psd. E posibil ca Marcelica sa nici nu stie toata ”harta”. Lui ii vin comenzile pe ”canale”gen firme de consiliere politica …. Ghita poate tine in brate , mai mult de doi pepeni…. Sunt sigura de asta.

  2. intr-o tara normala, unui condamnat penal fugar, i s-ar bloca activele si inchide cotetul ala de televiziune!

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.