G4Media.ro

Lacoste încheie un parteneriat cu turneul Masters de la Paris până în…

Paris Masters ATP / Sursa foto: captură video

Lacoste încheie un parteneriat cu turneul Masters de la Paris până în 2030

Lacoste, brandul francez cu o tradiție în tenis, a anunțat joi semnarea unui parteneriat de top cu turneul de tenis Rolex Paris Masters, valabil până în 2030. Acordul va începe cu ediția următoare a competiției, ce se desfășoară între 28 octombrie și 3 noiembrie la Accor Arena din Paris, relatează WWD.

Thierry Guibert, directorul executiv al Lacoste, a subliniat mândria pentru această colaborare, afirmând că aceasta „se aliniază perfect cu moștenirea sportivă inițiată de fondatorul nostru, René Lacoste, o legendă a tenisului, un simbol al modei și un inventator”. El a adăugat că „Lacoste și tenisul sunt inseparabile, și suntem încântați să consolidăm și mai mult legătura care ne unește”.

Termenii financiari ai acordului nu au fost dezvăluiți.

Cédric Pioline, directorul turneului, a declarat că parteneriatul „se simte natural” datorită tradiției și eleganței care leagă brandul de tenis și Lacoste. Ca parte a acordului, brandul va furniza uniforme pentru copii de mingi, arbitri de linie și copiii care însoțesc jucătorii pe teren, în cadrul operațiunii „Dream Entrance”.

De asemenea, două standuri speciale vor comercializa articole din colecțiile Lacoste, inclusiv o colecție capsulă de tricouri polo, tricouri și șepci cu logo-urile ambelor organizații, lansată anul acesta. O colecție completă co-branded este planificată pentru 2025.

Turneul Rolex Paris Masters, desfășurat anual din 1969, face parte din seria Masters 1000 din cadrul ATP Tour. Novak Djokovic a câștigat ediția din 2023, fiind al șaptelea său titlu în această categorie.

Lacoste are deja parteneriate cu alte turnee din seria ATP Masters 1000, inclusiv la Miami (din 2015) și Madrid (din 2023), și și-a reînnoit recent colaborarea de lungă durată cu Roland-Garros. De asemenea, brandul este partener oficial al Federației Franceze de Tenis.

Această mișcare face parte dintr-o tendință mai largă a grupurilor de lux de a-și extinde implicarea în sport, cum ar fi acordul multi-brand al LVMH în Formula 1 și sponsorizarea de către Chanel a cursei anuale de bărci între Oxford și Cambridge.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.