G4Media.ro

Lucian Romașcanu (PSD) despre fotografiile în care apar Mihai Tudose și Viorel…

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Lucian Romașcanu (PSD) despre fotografiile în care apar Mihai Tudose și Viorel Hrebenciuc: Parcă s-a întâlnit cu Carlos Șacalul, așa ne mirăm / E pur și simplu o coincidență, Hrebenciuc nu are nici o calitate oficială sau neoficială în PSD

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a comentat joi fotografiile publicate de G4Media în care apar Mihai Tudose și Viorel Hrebenciuc la o terasă de lângă sediul PSD. Romașcanu a vrut să minimalizeze evenimentul și a spus la Digi24 că ”parcă s-a întâlnit cu Carlos Șacalul, așa ne mirăm. E pur și simplu o coincidență, Hrebenciuc nu are nici o calitate oficială sau neoficială în PSD”.

Reamintim că Mihai Tudose, șeful Consiliului Național al PSD, s-a întâlnit cu Viorel Hrebenciuc la finalul lunii august la un restaurant de lângă sediul PSD, după cum arată fotografii transmise G4Media de un cititor. Tudose a confirmat întâlnirea, dar a declarat că a fost ”o discuție privată, nu am discutat politică și despre partid”, iar Hrebenciuc nu a dorit să comenteze. Gigi Becali a susținut în urmă cu două zile că Viorel Hrebenciuc i-a cerut în urmă cu o lună jumate sprijin pentru a-l duce pe Simion în turul 2, adică scenariul politic optim pentru PSD.

Întâlnirea dintre Mihai Tudose și Viorel Hrebenciuc, fosta eminență cenușie a PSD, a avut loc la restaurantul Casa Doina, aflat lângă sediul central al PSD, un loc tradițional de întâlnire pentru liderii social-democrați.

Romașcanu a mai spus că ”dl Hrebenciuc mai fumează trabuce în centru la o cârciumă. M-am văzut de 2-3 ori cu el când am intrat să cumpăr ceva de acolo, înseamnă ceva? E irelevant. Sunt oameni care se întâlnesc în oraș. Dl Hrebenciuc nu are nici o calitate oficială sau neoficială în PSD. Cu dl Tudose a fost coleg, dar nu influențează cu nimic”.

”Dl Hrebenciuc nu are nimic cu PSD. Să-i spui lui Becali să-l susțină pe Simion e normal, e candidat AUR, e ca și cum mi-ați spune mie să îl susțin pe Ciolacu.  Transfer de voturi de la PSD la altcineva nu se poate face. Specialiști sunt colegii de la PNL, care au dus-o pe Elena Băsescu în Parlamentul European”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Nu ziceați voi, pesediștii, ca Rozaliul nu mai are nici o legătură cu voi?

    ….Ca a băgat și el capul în poza, ca se plictisea?

    • Este clar pentru toţi că PSD l-au trimis pe Hrebenciuc că sol la AUR că ştia că este prieten cu Becali.
      Hrebenciuc nu are treabă în poveste ca el deja este depăşit şi doar face un serviciu prietenilor vechi, o face pe intermediarul dintre ei.

  2. Unii politicieni şi partide trăiesc într-o utopie, în special ăia mai tineri virglni cum sunt cei de la AUR.

    PSD şi AUR cred că pot să mai fie feriţi la găurici fără PNL, păi dacă sectoriştii ăia care au acaparat PNL-eului dispare din peisaj a dispărut toată paza aia care le apară găuricile măi. Nu supravieţuiesc nici o săptămână AUR şi PSD fără PNL decât dacă se pun capră şi lasă sectorişti să îi penetreze până la cele mai înalte niveluri, va trebui să ieie mumu cu stil, poate va trebui să îl ia şi pe Bode şi pe încă câţiva în partidele lor, nu e bai că migraţii din astea s-au mai întâmplat şi la alte partide.

    Auzi la ei vor să fie şi păziţi şi fără sectoriştii care să o facă, nu degeaba i se spune acuma sistemului că este sistem paralel, sistemul trebuie să facă muncă dublă şi să lucreze la două partide în paralel, astfel este pericolul ca un partid să fugă la USR şi să le dea sistemului la găurică(logic).

    De când a apărut USR s-au dus vremurile alea tradiţionaliste când era numai un partid şi o balama, nu mai face faţă sistemul, acuma trebuie două partide şi o balama ca să fie trei la o brichetă ca să poată face faţă celor de la USR.

    • Noi ăştia de la PSD poate aţi auzit că vă repetăm constant pe la toate televiziunile că nu credem în coincidenţe din astea, mai ales în pragul alegerilor.
      Suntem siguri că ne-aţi auzit spunându-vă de multe ori.

  3. Carlos (șacalul) era băiețel de altar pe lângă Guzgan…

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.