G4Media.ro

Prefectul Capitalei: Nicuşor Dan a formulat cerere de depunere a jurământului de…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Prefectul Capitalei: Nicuşor Dan a formulat cerere de depunere a jurământului de primar în faţa unui judecător / Edilii pot depune jurământul în fața consiliilor locale sau în instanță

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a formulat cerere de depunere a jurământului pentru preluarea noului mandat de edil general în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti, a declarat, joi, pentru Agerpres, prefectul municipiului Bucureşti, Mugur-Mihai Toader.

Potrivit acestuia, edilii pot să depună jurământul în faţa Consiliilor Locale nou constituite sau în instanţă, în faţa judecătorului.

De asemenea, Mugur-Mihai Toader a informat că George Cristian Tuţă şi Rareş Hopincă au depus cereri la instanţă pentru a depune jurământul în faţa unui magistrat, în vederea preluării mandatelor de edil al Sectorului 1, respectiv primar al Sectorului 2.

El a precizat că instanţele urmează să le comunice datele pentru depunerea jurământului.

Prefectul Capitalei a amintit că Robert Negoiţă a depus deja jurământul în faţa judecătorului pentru noul mandat de edil al Sectorului 3.

Totodată, el a menţionat că primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a depus jurământul pentru un nou mandat, marţi, în faţa Consiliului Local nou constituit.

Prefectul Capitalei a anunţat şi că a convocat şedinţele de constituire a restului consiliilor locale la următoarele date: Sectorul 1 – pe 29 octombrie, la ora 11,00; Sectorul 2 – pe 28 octombrie, la ora 11,30; Sectorul 3 – pe 29 octombrie, la ora 12,00; Sectorul 4 – pe 31 octombrie, de la ora 9,30; Sectorul 5 – pe 4 noiembrie, de la ora 12,00.

Nu în ultimul rând, prefectul Capitalei a amintit că a convocat şedinţa de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pe 29 octombrie, de la ora 16,00. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Să-și păstreze pentru el propunerile. Eventual să și le recite în fața oglinzii
    Nu ne interesează deloc.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.