G4Media.ro

George Simion: Legislația actuală cu privire la avort e suficientă / Statul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

George Simion: Legislația actuală cu privire la avort e suficientă / Statul trebuie să intervină în consilierea tinerelor mame, când trebuie să ia o asemenea decizie, pentru că rămân traumatizate

Liderul AUR, George Simion, a declarat, joi seara, în emisiune la RTV, că „legislația actuală cu privire la avort e suficientă”, dar că statul trebuie să intervină în consilierea tinerelor mame când trebuie să ia o asemenea decizie.

„Legislația actuală cu privire la avort e suficientă. Sunt pentru dreptul femeii de a alege. Unde cred că trebuie intervenit și unde trebuie să intervină statul e de consiliere la tinerele mame. Când trebuie să ia o asemenea decizie să fie consiliată, pentru că rămân traumatizate, să li se ofere un loc unde să stea departe de presiunile familiei sau ale potențialului viitor tată”, a afirmat George Simion, întrebat care este poziția sa față de tema avortului.

„Nu revenim la perioada de dinainte de 1989”, a adăugat liderul AUR.

În ceea ce privește drepturile persoanelor LGBT, George Simion a spus că „ce face fiecare în dormitorul lui e treaba lui”, dar „nu e nevoie să se ajungă la căsătorii și alte forme echivalente”.

„Nu sunt de acord cu chestiunea asta. Să se căsătorească la ei acasă în Olanda, în Italia, Franța”, a mai afirmat Simion.

Liderul AUR a amintit că la referendumul pentru familia tradițională el a votat Da.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.