G4Media.ro

UPDATE Accident în lanț pe autostrada A1, în județul Sibiu, cu victime…

sursa foto: ISU Sibiu

UPDATE Accident în lanț pe autostrada A1, în județul Sibiu, cu victime / Șase autovehicule s-au ciocnit, o persoană a căzut de pe un pod și a murit

UPDATE ora 22:14 În accidentul de pe A1, județul Sibiu, au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane. O persoană a căzut de pe un pod și amurit.

„În urma evaluării medicale 7 persoane  nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu. Cea de-a 9 persoană implicată în accident de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia”, se precizează în comunicatul ISU Sibiu.

sursa foto: DRDP Brasov

Cum s-a produs accidentul de pe A1

Inițial, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani.

Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.

Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol.

Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident.

Din păcate, șoferul microbuzului nu a supraviețuit căderii.

Știrea inițială

Un grav accident de circulație s-a produs duminică seara în județul Sibiu, pe Autostrada A1, fiind implicate mai multe autovehicule. Potrivit primelor informații mai multe persoane sunt grav rănite, intervenția ambulanțelor fiind în dinamică.

Serviciu de ambulanță  Sibiu a trimis de urgenta 2 mașini, una de tip C si una de tip B. Împreună cu forte ale ISU Sibiu au fost asistate mai multe persoane care aveau nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu, echipajul de tip C a asistat medical un bărbat de 27 de ani care a suferit un traumatism forte sold drept. Pacientul conștient, cooperant a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă.

Celelalte victime au fost asistate de către celelalte echipaje prezente la fata locului, ele refuzând transportul la UPU.

Accidentul s-a produs la km  227+100 Boița, Sibiu.

„Calea 2 a fost inchisa de la km 237+800 sens Sibiu-Boita. La fata locului se afla Politia, echipa de interventie CIC Saliste. Circulatia a fost deviat pe DN 1 Cisnadie”, se precizează în informarea DRDP Brașov.

Traficul rutier de pe A1, pe direcția Sibiu – Boița este deviat la km. 237+800, Mohu, pe DN 1/DN 7, Veștem – Tălmaciu – Boița, a transmis și IPJ Sibiu.

„Date fiind atât avertizările de ceață, cât și cele de ploaie înghețată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanței între autovehicule, utilizarea frânei de motor și evitarea manevrelor bruște”, mai transmite IPJ Sibiu.

Revenim cu informații

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Oameni buni nu uitati PODURILE ingheata PRIMELE.

  2. s-a deschis segmentul de la SB la Boita si acum toata lumea ii da pedale…

  3. Nu cobori niciodata din masina in timpul unui carambol! Și mai era si sofer profesionist….

  4. A mai fost un accident tot asa si in zona Clujului pe A 3. Nu se poate pune o plasa metalica cum este plasa de gard in golul dintre cele doua sensuri. S-au poate sint alte metode mai bune. Daca este noapte nici nu realzezi ca esti la inaltime si ai tendinta sa te feresti de alta tamponare dincolo de parapet.

  5. Este greșeală de proiectare. Locul dintre cele două poduri paralele nu trebuia lăsat liber .Acel spațiu trebuie închis.Acestea sunt proiecte aprobate de ue , cu prețul cel mai mic , o rușine și un pericole public pentru securitatea omului.
    Proiectarea drumurilor nu trebuie lăsată la firmele de construcții , ci trebuie să fie dată la firme de proiectare de drumuri.
    Firmele de construcții nu trebuie să aibă voie să modifice proiectul făcut de firma de proiectare , ci să-l execute întocmai.
    Proiectarea de drumuri trebuie să respecte norme și standarde de securitate , care să nu poată fi încălcate.
    Trebuie să fie interzisă degradare configurației geometrice a drumurilor inferioare , cât și cursurilor de apă la intersecția cu autostrăzile, respectiv interzise acele poduri perpendiculare care se punt azi peste autostradă , sau sub ea , în cazul în care drumul intersectează autostrada la un unghi diferi de 90 de grade , la care poduri perpendiculare pe autostradă azi, drumul de rang inferior este racordat în fiecare parte printr-o porțiune de drum de forma literei S . Aceste bazaconii de S-uri , se fac doar pentru economii de bani pentru a obține podul cel mai scurt, în detrimentul securității oamenilor. Deci dacă drumul de rang inferior autostrăzii nu este perpendicular pe autostradă , se modifică azi linia dreaptă a drumui inferior prin prin acest pod perpendicular pus pe autostradă , la care se racordează , cele două capete ale drumului , de o parte și alta a autostrăzii prin niște poțiuni de drum de forma literei S .Iată cum deci, drumul dintr-o line dreptă , ajunge acum să înlocuiască un segment din acestă dreaptă în poțiune în care traversează autostrada print-o poțiune de drum cu patru curbe succesive de rază mică și în pantă de urcare și coborâre la acel pot perpendicular pe autostradă , pentru a reduce prețul în defavoare securității.

  6. Oare de ce nu vor oamenii să meargă la spital? Că nici eu nu as merge, mai bine mor acolo, pe drum, decât ucisă de halate.